wildpervert Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 bilgisayarımda mysql-php ile bişeyler yaptım.. fakat bunları nasıl upload ediceğimi bilmiyorum. yani php leri koydum diyelimde database dosyalarını falan nasıl koyucam neryee koyucam yardım edebilirseniz sevinirim..[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Yine mySQL kurulu serverına, phpMyAdmin tarzı birşey kurarsın. Oraya mySQL tablo düzenini olduğu gibi export/import edersin. Veya senin evindeki pc'ni windows kabul ediyorum. C:mysqldata klasöründeki bilgileri server'a kopyalarsin v.s. v.s. Sonuç olarak; elinde bir SQL datası varsa, phpMyAdmin işini görecektir.[signature][hline]FAUST Feel my world shake, like an earthquake. Hard to see clear. Is it me? Or is it fear? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 sql lerini oluştur phpmyadmin ile yükle hangi serverda data kopyalamaya izin veriyorlar :)[signature][hline]ilk nefesimde ben senin son nefesinde sen benim kollarımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar