SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Commander(6x)BLade master bu türkmüş. Birde PressOk in kursucu HolyGosth Buda türkmüş. sizin başka bildiğniz varmı?[signature][hline]Bir Steel Brightblade klasiği...
Lentisel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Falla çok far biraz altta 55+ national point diye belirtilen bir başlık altında ismi geçen kişiler lvl 6x sanırım[signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan...
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 pressok ları ben tanıyorum bizim cafeden takılıyolar adamlar areste aşmışlar valla ne diyim hepsi en az lvl 60 adamların ama dikkat etmedim adamlara pek en iyimi kotumu diye. ha bu arada pressOK lar full türk :D[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 :) full türk olmasada çoğu türk. AMa bu elemanlar geceleri sabah kadar takılıyor. O zaman onlarda bizim gibi CAfeyi dışardan kapatıp sinsice içerden oynuyor:P Bu arada sizin cafe nerde?[signature][hline]Bir Steel Brightblade klasiği...
Öne çıkan mesajlar