Eno Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Arkadaşlar hazırlamakta olduğum bir site projem var. Siteye üye olanlara, seçtikleri instant messengerdaki adreslerine (icq/msn/yahoo messenger/aim/vs) AYNI ANDA mesaj göndermek istiyorum. İstediğim şey, database ime herhangi bir veri girdiğimde, bu veri, tüm kullanıcıların instant mssengerlarına gitmeli. Sorum şudur ki, bu instant messengerlara, kendi web sitemden mesaj nasıl gönderebilirim? Bilen varmıdır? Sağolun, varolun...[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 bu arada, ben bunu niye buraya açtım anlamadım... moderatör arkadaşlar internet bölümüne taşıyabilirler eğer uygun değilse burada.[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 mesaj gondermeyi nasil yapabilecegin hakkinda fikrim yok fakat soyle bisey yapabilirsin; hepsinin messenger maillerine mail atabilirsin mesela, altta kucuk pop-upcik cikiyor ya bitane "yeni mailiniz var" diye, ondan faydalanabilirsin. :) diger programlar hakkinda fikrim yok.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage [Bu mesaj thanatos tarafından 02 Ocak 2005 22:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 hmmm başka fikri olan acaba?[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 icqya www.icq.com/icqnumarası adresine girip mesaj yollanabiliyor netten..[signature][hline]I leave you, negative behind Watch me all in flames, on a butterfly I ride Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Şuan hiç bir messenger programına dışardan mesaj mümkün değil. Örneğin ICQ# Önceden http://wwp.icq.com/1234567 gibi 1234567 uin'in web sitesine giriyorsunuz. Oradan "send message" kısmına gelip mesaj yolluyoruz. Fakat bir OCR sistemi var. "Gördüğünüz harfleri kutuya yazın..." gibi. MSN'de mail özelliğini kullanabilirsin. YaHoo!'da da böyle birşey yok. AOL desen hiç bilmem.[signature][hline]FAUST Feel my world shake, like an earthquake. Hard to see clear. Is it me? Or is it fear? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 hrm miranda open source değilmiydi bi onu indirip baksan o nasıl yapmış networkune bağlanmadan yapman olmaz gibi geliyo bana[signature][hline]In Moon I trust For Moon I live The Moon I love The Moon I pray... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 sonuçta her im network paketleri yolluyor. o paketleri yakalayacaksın. encrypted ise decrypt edeceksin. daha sonra o paketlerin benzerlerini yollayacaksın. fakat bunun için uğraştığına değmez. çünkü önce ilgili serverda bir session açman gerekecek, bunun için de mesaj yollayacak uid'in şifresini bilmen gerek. yani siteden mesaj atmak isteyen adam uidini girmek zorunda kalacak. e ne anladım o işten o zaman..[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 04 Ocak 2005 10:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar