UnBiaSeD Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 arkadaslar ben us server Shatterend Hand serverindayim friend listim bosbosh (turk yok yani) ayni serverda oyniyan turk arkadaslar varsa nicklerini yazsinlar birbirimize yardimci olabiliriz hatta Alchemy prof. olanlar ozellikle mesaj atsin :o) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnBiaSeD Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 bu arada benim nickimi yazmayi unutmusum :P Ziplerim Mezarci genelde Ziplerim deyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 %95 i warsong da oynuyor Turkiye cumhuriyeti vatandashi arkadashlarin(ne dicemi de sasirdim sonunda)[signature][hline] http://www.yourgameshop.com Eger wow da nasil oynarim napicam diosaniz bi okuyun once su yazani allta sonra sorun forum.paticik.com/view.php?id=101193 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Tebrikler, bu basligi tasiyan 978798456465132. topic'i actiniz. Yine bekleriz..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. [Bu mesaj mikado tarafından 04 Ocak 2005 08:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar