Core Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Evet bircogunuzun bildigi uzere Cem Yilmaz'in Doritos icin yaptigi reklamlarin 1. Bolumunun kamera arkasi internette bircok yerde mevcut(bunu paticikte arama yaparak da gorebiliyoruz) ancak bu reklamlarin 2.si, 3.su ve su anda bircok kanalda oynayan ve Cem Yilmaz'in kendi seslendirdigi sarki olan sonuncu yani 4. bolumun Kamera Arkalari varmidir acaba? Ben bircok yerde aradim ancak bulamadim, eger sizin bildiginiz bir kaynak varsa ve buraya yazarsaniz, eminimki benimle birlikte bircok paticik uyesie mutlu olacaktir.. Simdiden tesekkurler.[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 heyecanlandırdın ama insan topicte belirtir ariyorum diyo[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 1. bölümün kamera arkası çok şikayet aldığı için başka bölümlerin k.a.larını yayınlamıcaklar diye biliyorum..[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 2.sinin (polis baskını olan) kamera arkası www.icerix.com da vardı. diğerlerini bilemiyorum.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar