Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

0822 li dial up tarifesi nedir? Yardim ediiinnn!!!!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
koc net in 0882 li hattindan baglaniom ucret tarifesini bi turlu bulamadim bile biri varsa lutfen yardim edin!!!! :([signature][hline]Hani karilar yapio ya pijamali parti bizde donlu anime partisi yapalim...
Mesaj tarihi:
2005 zammı gelmediyse saati 1 lira 20 kuruş.. akşam saat 8den sonra ve pazar günü 60 kuruş saati.. fakat ne kadar girersen o kadar yazmıyor.. 7.2 kuruş olarak atıyor..

edit: bu standart hat için...
[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead
We are our Past failing to come back
All of us visionaires..
..with a rope around our neck...

[Bu mesaj harvester tarafından 03 Ocak 2005 20:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
/edik: telekom kocnet'i dovmedi ama patiler beni dovdu. :)[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage

[Bu mesaj thanatos tarafından 03 Ocak 2005 20:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
822 ucretsiz olsa herkes dialup kullanırdı thanatos emin ol ki:)[signature][hline]I leave you, negative behind
Watch me all in flames, on a butterfly I ride
Mesaj tarihi:
dial up için bağlantı numararsı bu 0822 lerle başlayan
way be tarih olmuş demekki bunlar hatırlmayan, bilmeyen biri çıktı :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mesaj tarihi:
3 senedir mutlu ve mesut bi kablonet abonesiyim, bana ne ki dial-updan? ehe
zaten ondan once de 145 kullaniyordum, hic alakam olmadi 822yle filan. :)[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
Mesaj tarihi:
hop hop öle ediklemeyle kurtaramassın :)
bu arada 145 le uzun süre girebilceğini hiç sanmıyorum çünkü büyük ihtimal o sana girmiştir :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mesaj tarihi:
146 var bedavaa =)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
deviantART
  • Yeni Oluştur...