tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 bir arkadaşım psikoloji okuyor. burda paylaşmamın kızın güzelimsi olmasıyla hiç alakası yok. anket ilgimi çekti. iğrenme ile kişilerin politik görüşleri arasındaki ilişkiyi ele alıyo. iğrenme en sık yaşadığım duygulardan biri, sıkıntılıyım o konuda bi süredir. benim ilgimi çekti. 5 dakka sürüyo zaten. her şey bilim için http://tinyurl.com/hamambocegi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 katıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 lan ne bitmedi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xcorp Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 katıldım lakin hatununa ait link neim versen daha etkili olurdu sanki sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 katılanlara teşekkürler. hacı napıyım hatunun gifini mi atayım orda adı yazan değil bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar