redge Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Dönem ödevinin ilk kontrölü yarın bende ingilizceden aldım konular şuu Life at different times(Past-Present-Future) a) You preference. Why? Give your reasons. b) “Jurasic Park”(prehistoric) & Starwars or E.T. (compare these 2 films) c) Life standards and styles in the past and its comparison with the present. d) The role of men and women in the past, and In the future. Fashion. en azından bi konu hakkında yazıp gönderirseniz kırk yıl duacınız olurum Yardım!!. Özellikle b yi yazsanız yeter Ulaşmak isteyenler msn:[email protected][signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur :tebrikz: *!Bir Bakış Atar*
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Tezleriniz ödevleriniz tam zamanında yazılır. Aşağıdaki ödev paketlerimizden birini seçin. Mega-Homework -20 sayfa ödev -arial tur, times new roman, comic sans formatlarından biri - 1'den 20'ye kadar font büyüklüğü kullanımı Sadece 280$ Ultra-mega kanatlı-Homework - 40 sayfa ödev - istediğiniz formatlarından biri - İstediğiniz font büyüklüğü kullanımı - Bold italik ve underline kullanımı!! 600$ Ben pişireyim siz yiyin modeli - Bana ver soruları 5 gün sonra uğra kafama göre yaparım. artık ne çıkarsa bahtına 300$[signature][hline]vurun tuşlara vurunda birinci yapın prawler'ı, vurun tuşlara vurun...AAL'05 [Bu mesaj karakedi tarafından 01 Ocak 2005 20:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 birini yazıp göndermek ??? tmm yardım istenirde senin ki de başka bir şeye giriyor...[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... deviantART
Bleeding Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Ben ortaokulda ingilizceden dönem ödevi aldığımda hocaya hep bilgisayarda hocam yazdım ama kartuş yok basamıyorum diyodum o da iyi diyodu. Belki seninki de yer aynı numarayı. Son günden önceki günde ödevi yapıp götürdüm ama manyak yaptım ödevi 4-5 saat sürdü ( gerçi şimdi bi rapor yazmak o kadar sürüyo ) , 100 almıştım[signature][hline]Paradan 6 0 ı atıyoruz , ama tarihten atamayız.
redge Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 sadece b yeter[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur :tebrikz: *!Bir Bakış Atar*
redge Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 bittim ben :D[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur :tebrikz: *!Bir Bakış Atar*
Mix Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 "beter ol! patlaa!" denir senin gibisine[signature][hline]Hoşuna mı gitti?
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 saygisizlik mi, yuzsuzluk mu, asiri genislik mi, bilemedim. yani..[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Pyhenn Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Hiç tasvip etmedim.. :yapma:[signature][hline]--- God is in the TV ---
edi Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 ben olsam once bi google'i acardim, orada life - different ages - past - present - future - role of women - essays in o.t.s. (one of these subjects) basliklarini aratirdim, dise dokunur birsey bulamazsam da daha az genis bi sekilde sorardim. ki ben arattim bunalri tabi, ve link verilemeyecek kadar cok makale cikti. ac birini oku, kendine gore anlat, olmadi kolaj yap heppsinden birer parca.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Messor Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 dönem ödevini son gün bu saate bırakanıda ilk defa gördüm.hani son hafta şıkışması filan alışkınızda..as yarın okulu..[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck...
cemad Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 yuh bukadar kolay ödevler vermezlerdi bize. bi de internetimiz yoktu bukadar kolay ödevleri bile millete yazıp verin diye yüzsüzlük yapamazdık
huun Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 ressam kompleksi yap hocaya . bitmeden asla gostermem de .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 bizden yardım istiyecegine kendin yapsan %100 alırdın belki :)[signature][hline]Lathor Wyrm :)
Öne çıkan mesajlar