uncla Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 maç birazdan başlıyor NTV'de,chelsea zorlanacak ama kazanacaktır tahminimce..[signature][hline]R+
Dralnu Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 super mac, liverpool layiz :D ilk 20 dk liverpool baya baski kurdu ancak su dakikalarda denge biraz saglanmis gibi .. az once liverpool un penaltisi verilmedi :/[signature][hline]Hi, I'm Affinity, and I'm still completely insane in every format that doesn't have Null Rod. Now if you'll excuse me, I'm here to rape your horses and ride off on your women, and there's nothing you can do about it.
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 beraberlik diyorum[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Umarım Chelsea yener :( Ama buyuk olcude berabere bıtecek[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
behran Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Son 10 dakika inanılmaz keyifliydi liverpol ezdi chelsea yi[signature][hline]
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Chelsea geregınden fazla defans yapıyo kanatlardan hıc cıkamıyo ısı cok zor[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
uncla Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 ilk yarıya bakıldığında liverpool çok daha iyi oynadı + hakem liverpool'un penaltıyı vermedi,valla yine söylüyorum chelsea bi tane atıp alacak maçı[signature][hline]R+
Dralnu Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 baros un eksikligi hissediliyor :/ hersey gerrard a bagli sanirim su durumda :P[signature][hline]Hi, I'm Affinity, and I'm still completely insane in every format that doesn't have Null Rod. Now if you'll excuse me, I'm here to rape your horses and ride off on your women, and there's nothing you can do about it.
uncla Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 baros&cisse sakatlanmayıp yanyana devamlı oynasalardı liverpool bugünkü konumundan çok daha farklı bi yerde olurdu[signature][hline]R+
Dralnu Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 bakalim 22 mil pound borca ragmen morientes i alabilirsek hersey cok guzel olacak :P[signature][hline]Hi, I'm Affinity, and I'm still completely insane in every format that doesn't have Null Rod. Now if you'll excuse me, I'm here to rape your horses and ride off on your women, and there's nothing you can do about it.
Dralnu Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 borc demisim, zarar eheh bi de dier adi gecen southampton li elemanin adi neydi ?[signature][hline]Hi, I'm Affinity, and I'm still completely insane in every format that doesn't have Null Rod. Now if you'll excuse me, I'm here to rape your horses and ride off on your women, and there's nothing you can do about it.
uncla Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 cisse ve baros'unda iyileştiğini düşünün 4-3-3 oynasa liverpool,morientes&cisse&baros süpero lur[signature][hline]R+
uncla Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Dralnu D.Bettie sanırım o bahsettiğin adam[signature][hline]R+
Apex Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 james beattie. chelsea'den sok etkisi yaraticak golu bekliyoruz heycanla :)
uncla Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 ya ben biliyorum ya chelsea = 1-0 yine j.cole attı ya,eğer maç böyle biterse adamın tek başına kurtardığı 4'üncü maç olacak[signature][hline]R+
uncla Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 r.benitez dk 89'da adam alıyor ya[signature][hline]R+
uncla Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 yine 1 atıp 3 puanı kaptı chelsea zorlandılar ama yine kazanmasını bildiler merak ettiğim olay chelsea böyle kazanması nereye kadar sürecek[signature][hline]R+
Dralnu Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 chelsea den nefret ediyorum.[signature][hline]Hi, I'm Affinity, and I'm still completely insane in every format that doesn't have Null Rod. Now if you'll excuse me, I'm here to rape your horses and ride off on your women, and there's nothing you can do about it.
Dralnu Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 old trafford a kadar cok zorlu bi maclari kalmadi sanirim.[signature][hline]Hi, I'm Affinity, and I'm still completely insane in every format that doesn't have Null Rod. Now if you'll excuse me, I'm here to rape your horses and ride off on your women, and there's nothing you can do about it.
screamer Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Bende Chelsea yı sevmiyorum[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
uncla Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 bende nefret ediyorum futbolu çirkinleştiriyorlar özellikle deplasmanlarda avrupa şampiyonasındaki yunanistan'ı izler gibiydim bugün..[signature][hline]R+
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 geçen hafta gazetede marinho hakkında bir yazı okumuştum; baya kaliteli biriymiş, sanırım onun sayesinde kazanıyo[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Dralnu Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Chelsea now have Arsenals luck demisler mn utd forumlarinda, haklilar valla :P mavi forma giyen butun takimlara kilim. everton da dahil valla :P ortak stad isi olursa belki aramiz duzelir eha[signature][hline]Hi, I'm Affinity, and I'm still completely insane in every format that doesn't have Null Rod. Now if you'll excuse me, I'm here to rape your horses and ride off on your women, and there's nothing you can do about it.
arcane Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 kardeşim arsenali katmayın işin içine çünkü arsenal aksine talihsizlik içinde bi takımdır, kötü oynaması şanssızlıktır. goddammit diye haykırasım gelio, şaka gibi bi gol.hem de cole attı ehe spikerin dediklerinin üstüne baya komik oldu. bakalım arsenal kaç tane atacak :D[signature][hline]Word Up!
Apex Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 arsenalli genclik yine baslamis nereye kadar takip edebilirsiniz :)
Öne çıkan mesajlar