Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Arkadaslar Bir Arkadasim Tavsiye Etti Bu Grubu.. Çok az bilgim var bu grup hakkında ki sarkısını hic bi yerde bulamadım . Bu grup ne tür müzik yapar (Gothic Metal diye biliyorum) en iyi sarkıları nelerdir.. ve Mp3lerini nerden bulabilirim acaba.. ?[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) Dj Oldugu Radyo:Radio Darkage (Tıkla Dinle) Websitesi:http://www.darkage.gen.tr
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 yokmu bilen arkadaslar :D[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) Dj Oldugu Radyo:Radio Darkage (Tıkla Dinle) Websitesi:http://www.darkage.gen.tr
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Tristania o grup, Tristiana değil =) Evet gothic metal yapıyorlar. Son albümleri ( Ashes) bomba özellikle, çok beğendim, Wretched i öneririm bu albümden, her şarkısı güzel aslında. Heretique i öneririm bir de eski albümlerden, güzel şarkıdır baya. Gothic metalde şarkı ayırmam ben, albüm takar dinlerim.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 tristania çok güzel gruptur :) penth de gothic hatun avcısıdr. bilirim :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Hahaha =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of EclipseGözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü
Demise Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Selamlar.. Tristania yayı bayadır dinLiorm ve bütün aLbümLeride var.Gercekten cok yii müzik kaLitesi oLan bi grup.Konser kayıtLarını indirebiLirsinz netten.Gerek hatunun sesi gerekse kLavye ve gitar tonLarı insanı gercekten bi hoş ediyor. Benim favori parcaLarım : My Lost Lenore,Evenfall[signature][hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise
SadButcher Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Arıca bilimum enternasyonal ortamlarda Tristitia diye bilinir kendileri vokalist hanım sebebi ile ;)[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist! horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 aphelion ve gothic metal parcalarina hastaym[signature][hline]You cannot kill what you did not create BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b]
Jester Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 said: SadButcher, 03 Ocak 2005 13:44 tarihinde demiş ki: Arıca bilimum enternasyonal ortamlarda Tristitia diye bilinir kendileri vokalist hanım sebebi ile ;) kasapcım tristitia diye de grup var eheh[signature][hline]I leave you, negative behind Watch me all in flames, on a butterfly I ride
Öne çıkan mesajlar