Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Telefon ekranı üstteki butonun ekran ile kesiştiği noktaya gelen darbe sonucu kırıldı. Dokunmatikte, ekran parlaklığında falan bir sıkıntı yok. Telefon da 4S olunca gidip orjinal parçaya deli gibi para bayılmak istemiyorum açıkçası. Uzun lafın kısası; bu işi Ankarada, yan sanayi ama güvenli şekilde halledebileceğim, tanıdığı, güvendiği telefoncu olan var mıdır değerli patiler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 ah be abi telefon dayanmıyo sana :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 ben bi sorayim doktor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Esat dört yoldan Aspava tarafına doğru sola dön , orda bi servis var biraz ilerde adını şu an hatırlamıyorum ama gayet güvenilir ve uygun iş çıkartıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar