Alexey Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 kendime yeni bir psu almak istiyorum iki tane seçtim ama kararsızım.siz olsanız Zalman 400 Watt PFC mi yoksa Tagan 420 Watt Black Edition mı alırdınız?Sizin başka bir tavsiyeniz var mı?Sessizliğe önem veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Tagan 420 Watt Black Edition[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Coolermaster Real Power 450W Power Supply kesinlikle tavsiye ederim inan sessizlikte calisip calismadigindan süphe ediyorsun arti mavi isikli hos bir görünümü var....[signature][hline]Küçük insanların büyük gölgeleri oluyorsa orada güneş batıyor demektir ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Thermaltake 560 watt bende var super bişi[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Coolermaster tavsiye ederim bende akıllı fan teknolojisi sayesinde ses falan duymazsın. [Bu mesaj Odrin tarafından 03 Ocak 2005 17:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexey Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 bu önerdiklerinizde zalmandaki gibi regülatör var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar