Fah Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Call of water da geçen bu TARREN MILL in yerini bilen varsa lütfen söyleyebilirmi çok minnettar kalacağım :)[signature][hline]ZZzzz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fah Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 çook teşekkür ederim valla anlayamadım bu barrensten verilen questin işini taa orda cık cık :)[signature][hline]ZZzzz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 hillsbrad foothillste tarren mill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CriZz Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 call of air 1000 beter[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CriZz Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 tarren mill tam pvp bolgesi, pvp severler icin ideal 1 yer :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fah Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 yaw bu shaman shrine kesin yok ara ara ara ara .......[signature][hline]ZZzzz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CriZz Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 tarren milldeki kuyunun basina gidip sisene tiklicaksin. gibi hatirliyorum :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novilamenja Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 said: CriZz, 01 Ocak 2005 17:44 tarihinde demiş ki: call of air 1000 beter Şaka yapıyosun di mi? Call of Air tek quest. Call of Water'la kıyaslanamaz bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CriZz Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 hakkaten oyleymis, bende gunlerce arayip bulamamistim, meger gidince direk veriyomus :) dun gece yaptim.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Tarren Mill contested territory'den önce gelen son horde şehri. Bu yüzden çok saldırı alabiliyor ama sağlam guard'lara sahip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 tarren mill zaten contested terriotrydeki bi horde kasabası hemen altında southshore ally kasabası var o yüzden hadise cıkabiliyo arada eglenceli oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novilamenja Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 said: Deadmarine, 03 Ocak 2005 15:52 tarihinde demiş ki: Tarren Mill contested territory'den önce gelen son horde şehri. Hiç Tarren Mill'e gittin mi acaba diye merak ettim şimdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Tarren Mill, Hillsbrad Foothills (Contested) bölgesindeki horde kasabası. Komşu bölgeler: Silverpine Forest, Alterac Mountains, The Hinterlands ve Arathi Highlands. :P[signature][hline]pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar