facundo Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 ya beyler bu sumono yaratıklar necroda cıkardım zaman dalmıolar kımseye ben atak versemde nasıl daldıracaz bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 hem beyler para cıkarmak ıcın malas da 1 2 yer vardı benım gıbı henuz ogrenen ler ıcın orayı nasıl bulacayım yardım edın bıraz para edelım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 "Not.Familiar ları kontrol edemezsiniz.Onlar sizi takip eder ve siz birisine saldırdığınız zaman onlarda sizinle birlikte saldırırlar" anason'un necromancy yazısı ilk sayfada duruyor oraya bir göz atmalısın bence eger necro olacaksan[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Bonecrusher, 13 Mayıs 2004 23:29 tarihinde demiş ki: Ekşi sözlük beni arasına almadıysa, kendi kayıbıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 yaw abı benım ıle vurmamı lazım onun dalması ıcın olese bu familar bızım ıcın ıyı deıl dex 20 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ddeX Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Bir familiar sizin yaninizdadir ve sizinle beraber savasir. Bir seye saldirmasi icin o varliga saldirmis olmaniz veya onun size saldirmis olmasi gerekir. Iyi Oyunlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar