odchu Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 :81 portunu kullanan internet sitelerine giremiyorum. mesela: http://krypt.dyndns.org:81/torrent/maketorrent/ nedendir? + ulakbim IPv6 ya geçiş mi yapıyor? bu yeni protokolde ip aralığı nasıl değişiyor?? ...[signature][hline]¿ lé³t « Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 biri yazabilir mi yukardaki siteye girip giremediğini?[signature][hline]¿ lé³t « Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 saolasın :) fizban bilkentteydin di mi sen? okuldan mı nete bağlanıyorsun? ayrıca üniverisiteden bağlanan birileri de deneyebilir mi, ulakbime bağlı?[signature][hline]¿ lé³t « Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 adsl baglantım evdeyim girebiliyorum[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 ben de girebiliyorum, kablo kullaniyorum, evdeyim. ama hicbi fikrim yok nasil cozebilecegin konusunda, okuldan giriyorsan o port yasaklanmis olabilir, yada firewall sorun cikartiyor olabilir sanirim.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 ben antalyadan :P adsl ile girebiliyorum.[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 :)) sen ne zaman geçtin boğaziçine ? :P .. teşekkür ederim, yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.. 1 haftaya kadar yoktu bu sorun.. ahan da hata mesajı; The following error was encountered: Access Denied. Access control configuration prevents your request from being allowed at this time. Please contact your service provider if you feel this is incorrect. Your cache administrator is root. -------------------------------------------------------------------------------- Generated Sun, 02 Jan 2005 00:05:43 GMT by mysquid (squid/2.5.STABLE5) [signature][hline]¿ lé³t « Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 enter tuşuna baskmaktan (adres çubuğunda) hoşlanmadığım iöin bi kısayol yapam , sonra yorum yazacam :) http://krypt.dyndns.org:81/torrent/maketorrent/ edit yorum : hmm ben giriom , nedeni konusunda bi fikrim yok , 81 portunu aç bakalım modemden ne olacak :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 02 Ocak 2005 02:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 yeditepe üniversitesi yurdundan malesef siteye bağlanamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 saolun.. sanırım ulakbim kapatıyor siteyi bizim yurttan da bazı sitelere giriş yapılamıyor... bir de www.filelist.org:81 i dener misiniz?[signature][hline]¿ lé³t « Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar