AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 abi en son 3 ay önce ödemiştim ben, 9 aydır ödemediğimi söylüyor şimdi sistem ve aylık 38 tl iken aylık 85 tl mi ne olmuş? bunu aşayan var mı hiç? yaşadıysa nasıl çözdü. illa sgk ya mı gıtmek lazım? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 sgk ya gitmeden çözülmüyo, hatta tekrar hesaplatabilirler gelir idaresinde. (yanlışlık olayı olabiliyor, bi arkadaşımın çalıştığı ve sigortasının yattığı dönemi, sigortası yatmamış gibi gösterilmiş. düzelttiler sonra bunu tabi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 malmısınız lan gss ödenirmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 ben ödedim valla. seçimden sonra silinir diye bekledim olmadı, gittim ödedim. bi ay içinde tüm doktor işlerimi halledeyim yine ödemiycem ama jkslaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar