Lombardi Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Simdi 2 senedir burada eğitim görüyorum, 2 sene önce aldığım vize 6 aylıktı o bitti, ardından hep oturma izni ile ülkeler arası gidip geliyorum. Yarın oturma iznine tekrar başvuru yapacagım ve "Ricevuta" (oturma izni icin posta yolladıgınızda size verilen kagıt) alacagım. Bu kagıt ile Avrupa ülkeleri üzerinden Türkiye'ye gidebilirmiyim? Vize yok yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 avrupa'da dolaşırken hiç ab sınırlarının ötesine geçtin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lombardi Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Biyik said: avrupa'da dolaşırken hiç ab sınırlarının ötesine geçtin mi? Ab sınırlarının ötesi derken ? Ingıltere ye gitmiştim daha önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 ingiltere'nin vize koşulları farklı ama o da ab ülkesi oturma iznimle dolaştım diyosun zaten sırbistan'a gittin mi mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lombardi Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Biyik said: ingiltere'nin vize koşulları farklı ama o da ab ülkesi oturma iznimle dolaştım diyosun zaten sırbistan'a gittin mi mesela? Yok gitmedim , ama 13-14 ülke dolastım. Yani Fransa üzerinden Türkiye misali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 bilemedim türk konsolosluğunu telefonla ara bence yarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar