Pasha Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 tethering varken ona hat alıp ayrı ücret mi ödiycek abi millet, cillop gibi 64 gb bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 tethering yapacak cihazin sarj suresi ipadden fazlaysa gerek yok tabi oyle bi cihaz var mi bilemicem ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 ipad 2 satildi, ramler kaldi. alin kurtarin beni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Ekran kartı kız gibi valla :) Paketleme,kutu ve alet çok temizdi.10 numara alışveriş oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Gule gule kullan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 pasha'dan ipad2'yi aldim. bugun gecti elime. aman allahim bu nasi bi paketleme. orjinal kutunun durmasi olayini gectim, kargoda oyle bir paketlenmis ki acana kadar 20 dk gecti. cillop gibi cihaz. alin adamin ramini falan da super satici cunku :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Benim tableti almasınlar ama di mi:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kovboy Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 ekran kartı arıyorum satan varsa ulaşsın arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 fizban said: pasha'dan ipad2'yi aldim. bugun gecti elime. aman allahim bu nasi bi paketleme. orjinal kutunun durmasi olayini gectim, kargoda oyle bir paketlenmis ki acana kadar 20 dk gecti. cillop gibi cihaz. alin adamin ramini falan da super satici cunku :) Eyvallah abi, gule gule kullan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar