SCelen Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Yahu gece gece aklıma takıldı, 2-3ay önce görmüştüm fender gitarlarıyla veya basslarıyla yapılmış şarkıların isimleri yazan bi resim vardı nette. Resim fender'in yıl dönümü için hazırlanmıştı diye hatırlıyorum. Ordan bakarak bilmediğim çok güzel parçalar görmüştüm youtube da. Şimdi bulamıyorum google da vs. Bilen eden varsa bi link veriversin ya Anlatabildim mi bu saatte bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 selam selin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 hmpssssss gece seksi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 SCelen said: Yahu gece gece aklıma takıldı, 2-3ay önce görmüştüm fender gitarlarıyla veya basslarıyla yapılmış şarkıların isimleri yazan bi resim vardı nette. Resim fender'in yıl dönümü için hazırlanmıştı diye hatırlıyorum. Ordan bakarak bilmediğim çok güzel parçalar görmüştüm youtube da. Şimdi bulamıyorum google da vs. Bilen eden varsa bi link veriversin ya Anlatabildim mi bu saatte bilmiyorum. bu mu selincim? http://ecx.images-amazon.com/images/I/51HdmEYPoSL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCelen Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 hah buldum ya twitter da, tnx a lot PS: Selin kim lan! asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 adem elması varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar