DoruK Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Oldukca kil bi durumla karsi karsiyayim, belki benimle ayni sorunu yasamis olanlar vardir. Hali hazirda tam takir calisan laptopa yeni sistem kurup ayni driverlari yukledim, fakat bu sefer external monitorumde goruntu alamiyorum. denemedigim driver kalmadi, unofficial modded olanindan oem stock driverina kadar, hepsinde ayni. intelin support sayfasinda konuyla ilgili onlarca sayfa suren konular mevcut, developerlar biz beceremedik yarim edin ayagina yatmis, bazi kisiler device managerdan ekran kartini disable/enable ederek goruntu alabildigini belirtmis, bende bu da fayda etmiyor. bilgisayari actigimda windows load screen gelene kadar monitore goruntu gidiyor, ama ne zaman windows baslayip driver aktive oluyor, monitor devre disi kalip laptopin kendi ekrani devreye giriyor. duplicate on projector falan da denedim olmadi. bi yardim pls. model packard bell ls44hr (acer 7750g) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar