BloodMaster Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 ya bu paladinler ölen leri canlandırma yeteneğini lvl kaçta alıyo ben lvl25 oldum hala yok sanırım Redemption gerekli ama rank1 trainer da yok nerden bulabilirim bilenler lütfen yardımcı olsum çok teşekkürler bu arada Dwarf ım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Level12de questle alıyorsun resurrect yeteneğini . CAthedral of lightdaki adamlarla quest hakkında konuşursan sana gösterirler storm windde . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Oho adam lvl 25 olmuş boşuna kasmış res etcem diye:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Aslında arkadaş ya quest logları incelemeden geçiyor yada ingilizcesi zayıf çünkü lvl12de trainer sana zaten git diyor cathedral of lighta eğitim için ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodMaster Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 ya aslında ben paladin trainer dan hiç görev alıp yapmadım ondan olabilir tamam çok teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gharekh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 kusura bakma ama YUH :)[signature][hline]Warsong yaylalarinda Gezerim tekbasima Kedim de yanimda Cikmayin karsima Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar