Qui Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Firefox ile siteyi 4-5sn içinde tam açıyorum, explorer 10sn üzerinde sürüyor. Nedir bu rezillik yahu :) Sizde firefox kullanın anacım, official forumlarıda çok rahat takip edersiniz. Firefox[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] [Bu mesaj Qui tarafından 02 Ocak 2005 13:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 firefox denemedim de, explorer la tam 10 sn sürüyor hehe. 5 saniye için indirmeye değmez yahu :) *! üşenir*[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love [Bu mesaj -coLdwind- tarafından 02 Ocak 2005 13:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Opera 2-3 sn [Bu mesaj OffChu tarafından 02 Ocak 2005 13:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 ben ie dışında ne yüklesem daha yavaş geldi bana nedense.. o yüzden değiştirmemeye karar verdim.[signature][hline]Seek & Destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Us bile 6-7 saniyede açılıyor, IE ile 15 saniye heralde :)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 opera iyi ama güvenemiyorum güvenliğine zonealarm vs yüklü onlarla kullanıyorum ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paranoyağım diyorsun :)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Ehe neyine güvenemiyorsun :)[signature][hline]pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Habit Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 En iyisi Maxthon! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 bende 10 sn i de geçti avant browser ve 128 kablo bağlantı ile. hmm[signature][hline]Word Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Instigator Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Maxthon.[signature][hline]I'm the pain you tasted, fell intoxicated. I'm the trouble starter, fuckin' Instigator! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Operanın içinde pw manager tarzı bir bölüm var . birde net adresi var ne zaman girsem bilmemne bilmemne trojanı bulundu diyor sayfaya ve bu sadece operada oluyor norton söylüyor trojan bulundu lafını . Bende kıllanıyorum şifre gerektiren bölümlere ieyle , diğerlerine operayla giriyorum . Eskiden sallamazdıjm ama ebya olayı çıkınca artık önem vermeye başladım bu email şifrelerine vsye ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 bende explorerla 2-3 snde açıyor?[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b] Wow:Hordish Manner Hellnar - Tauren Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 firefox-2 sn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 said: Instigator, 02 Ocak 2005 14:24 tarihinde demiş ki: Maxthon. kesinlikle tavsiye ederim firefox'taki her bi halt var bunda da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 add on desteği?[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 firefox şu an en popüler browser olma yolunda. haliyle webmaster'lar da sitelerini firefox'a göre yapmaya başladılar bile. ayrıca tek olay tabbed browsing falan değil, güven çok önemli. hız açısından en iyi olmasa da, güvenlik açısından en iyi, kullanışlılık açısından ve hız açısından da gayet iyi olan firefox bence şu an en iyi browser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Bir paticik kaldı şu ikonları toparlamayan zaten..[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 maxthon diyen arkadaslar, bu browserın ie tabanlı oldugunu es geciyorlar. ek ozellikler sunsada taban rendering enginei ie tabanlı oldugu icin ieye gore farklı olması olası degil gibime geliyor.[signature][hline]Da Site Da Blog Ölmeyi bayılmak mı zannediyorsunuz siz Alliance? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar