Strekeos Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Selam arkadaşlar, yasa dışı bir işle uğraşmak istemiyorum, bu sebeple otuydu hapıydı giremem böyle işlere, yasal bir şekilde kafa bulma yolları arıyorum, siz de birşeyler ekleyip yardımcı olursanız sevinirim. Bulduklarım: - Kedi Nanesi: Sigara gibi sarıp içtiğinizde yada çayını yaptığınızda vücudu hafif ısıtır, rahatlatır ve uyumanızı kolaylaştırır. Biraz 'High' olursunuz. - Muskat(Bebe cevizi): 4-5 tanesini iyice rendeleyip süt ile kaynatıp içtiğinizde 10-12 saat kesintisiz halüsinasyon görürsünüz, vücuda da çok yararlı bir bitki. Fazla alırsanız ölürsünüz veya 3 gün babanız kamyoncuyla el ele dolaşır. - Salvia Divinorum: Adaçayı'nın uzaktan kuzeni kendisi ülkemizde üretimi ve satışı yasak (üstünden para kazanmayalım diye) ama amerikadan vs getittirirseniz yasal oluyor, kafası 5 dk ama o 5 dk size 1 yıl gibi geliyor zamanı uzayı s*kip atıyor. Şamanlar da bu bitkiyi ayinlerinde kullanıyorlar. - Soğutucu: 9 TL mi ne kutusu poşete sıkıp bali gibisinden çekiyorsunuz ama 10 sn kafa için vücudunuzu s*kmeye değmez bence hiç bulaşmayın. - Herbal Blend bulamadım türkiyede, bitkilerle zararsız kafa yapan bir karışım yapıyorlar ve çay veya sigarayla içebiliyorsunuz, bu da yasal ama türkiyede yok galiba :/ - Bu yazdıklarım tamamen yasaldır, silinmesi vs. için bir neden yoktur lütfen düşünceli hareket edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar