Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yasal yollarla kafa?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam arkadaşlar, yasa dışı bir işle uğraşmak istemiyorum, bu sebeple otuydu hapıydı giremem böyle işlere, yasal bir şekilde kafa bulma yolları arıyorum, siz de birşeyler ekleyip yardımcı olursanız sevinirim.

Bulduklarım:

- Kedi Nanesi: Sigara gibi sarıp içtiğinizde yada çayını yaptığınızda vücudu hafif ısıtır, rahatlatır ve uyumanızı kolaylaştırır. Biraz 'High' olursunuz.

- Muskat(Bebe cevizi): 4-5 tanesini iyice rendeleyip süt ile kaynatıp içtiğinizde 10-12 saat kesintisiz halüsinasyon görürsünüz, vücuda da çok yararlı bir bitki. Fazla alırsanız ölürsünüz veya 3 gün babanız kamyoncuyla el ele dolaşır.

- Salvia Divinorum: Adaçayı'nın uzaktan kuzeni kendisi ülkemizde üretimi ve satışı yasak (üstünden para kazanmayalım diye) ama amerikadan vs getittirirseniz yasal oluyor, kafası 5 dk ama o 5 dk size 1 yıl gibi geliyor zamanı uzayı s*kip atıyor. Şamanlar da bu bitkiyi ayinlerinde kullanıyorlar.

- Soğutucu: 9 TL mi ne kutusu poşete sıkıp bali gibisinden çekiyorsunuz ama 10 sn kafa için vücudunuzu s*kmeye değmez bence hiç bulaşmayın.

- Herbal Blend bulamadım türkiyede, bitkilerle zararsız kafa yapan bir karışım yapıyorlar ve çay veya sigarayla içebiliyorsunuz, bu da yasal ama türkiyede yok galiba :/

- Bu yazdıklarım tamamen yasaldır, silinmesi vs. için bir neden yoktur lütfen düşünceli hareket edelim.
  • Yeni Oluştur...