keyn Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 The Kovenant dinleyen gençler varmı burada benden başka çok merak ediyorum kimse tanımıyormu bu grubu ya ben hastası oldum ama tanınmıyor gordugum kadarıyla...[signature][hline]the Kovenant - S.E.T.İ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 hic dinlemedim ne yazikki tavsiye edermsn. grup hakkında biraz bilgi pls :([signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) Dj Oldugu Radyo:Radio Darkage (Tıkla Dinle) Websitesi:http://www.darkage.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 kovenant'ın başına ne zaman the geldi yau covenant idi sonra kovenant oldu da , the ne zaman geldi bilmiyorum evet severiz.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i don't want a teenage queen,i just want my m-14. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Nexus polaris mükemmel bir albüm. dinlemeyenler mutlaka dinlesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 ben hep arattıgımda the kovenant diye goruyorum , kovenant , covenant diyede gordugum oldu tabide benim en sevdigim albumleri nexus polars tan sonra Seti oldu hastasıyım grubun yani ustune tanımam hele en guzel sarkılarından The Kovenant - Mannequin The Kovenant - Sulphur Feast The Kovenant - Dragon Heart dinlemenizi tavsiye ederim.[signature][hline]the Kovenant - S.E.T.İ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 http://www.gentechranch.tk/[signature][hline]the Kovenant - S.E.T.İ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Covenant - Nexus Polaris albumu var bendede. Gayet harika gayet super grup. Yanlız Nexu Polaris'den sorakilere space metal' tabirini getirdiklerini duymustum bılemıyıcem ne kadar dogru ama Nexus Polaris farklı ve cok guzel bir album, grupta guzel zaten.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanthas Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 uzay metal kendi adını bile koruyamamış denyo grup. bi kaç şarkısı fena olmasa da uyuzum bu gruba. animatronic diye bi albümü vardı dünyalar çirkini[signature][hline]consume the forsaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 ayrıca bir memory remains coverı var ki evlere şenlik...[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... deviantART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar