Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Malum ki xbox sahipleri kolay bulamıyor oyun netten indirip dvdye yazmadıktan ya da xboxun hddsini yenileyip ftp ile yüklemedikten sonra... Dileyene benim de katkım olsun istedim. Tabi bunun karşılığında ben de 5YTL katkı payı beklerim :) Mekanım İstanbul - Kadıköy'dür. Ayrıca yine İstanbul içi için bir sorun. Belki bir şekilde yolumuz falan kesişir de teslimat yaparız. Havale, kargo gibi sistemlerden uzağım. Bu kadar.[signature][hline]Viktor, bir arkadaşıyla dünyadaki oyun sektörünün sistematiğine dair konuşurken: in the US they give you flowers first,then they screw you hard but it looks like they screw you really hard in turkey before giving anything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Amped 2 Baldurs Gate II Burnout 2 Burnout 3 Call of Duty Finest Hour (multiplayer oynamaya çalışıldığında sorun çıkartıyor) Colin McRae Rally 4 Colin McRae Rally 2005 Commandos 2 D&D Heroes Dead or Alive 3 Dynasty Warriors 3 Dynasty Warriors 4 Driv3r Fable Fifa Football 2005 Fight Club Halo Halo 2 (tüm menüler, alt yazılar İngilizce. Sadece oyun içi konuşmalar Fransızca) GTA III GTA III Vice City Knights of the Old Republic Midtown Madness 3 Monopoly Morrowind Mortal Combat: Deadly Alliance Need For Speed Underground Need For Speed Underground 2 NHL 2005 Pirates of The Caribbean Prince of Persia Warrior Within Pro Evolution Soccer 4 Project Gotham Racing Project Gotham Racing 2 Simpsons Hit&Run Spiderman 2 (tamamen Fransızca versiyon) Soul Calibur 2 Tenchu Return From Darkness The Hobbit The Italian Job The Sims Tony Hawk's Underground 2 Worms 3D [Bu mesaj Kendercik tarafından 02 Ocak 2005 19:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar