Mosquito Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 damnation'da hala oynayan var mı?varsa population ne durumda 1aylığına tekrar aktif etmeyi düşünüyorum da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 hazir bi konu acikkken bi soruda ben soriim damnation forumlari kapandimi offical sayfadaki?? bi turlu giremiyorum indexte falan gozukmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batu Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Damnation icin aktif account a sahip olman gerekiyor ne yazikki. Bende ilk iptal ettirdigimde ayni seyi dusunmutum ama gecenlerde aktif edince gordum ki, damn. forumlari yerinde duruyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jannisary Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 damnation da suan ortalama 200 oyuncu var bu bazen 300 e kadar cikabiliyor büyük bane lerde ! Su an oldukca action var ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar