Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Samsung Galaxy S3 - ROM onerileri? Benden 4 tane.


xetraynex

Öne çıkan mesajlar

S3'un 1gb memory'si cok sorun olmaya basladi. Zaten 831mb available gozukuyor, butun app'leri bile clear edince memory kullanimi 650mb'nin altina inmiyordu.

Background processlere izin verme dedim (developer optionsta), telefonum rootlu oldugundan Autorun app'i ile bircok autorun eventlerini sildim filan simdi memory kullanimi idle'da 450-500mb'lere kadar dusuyor.

Ama Samsungun sacma yazilimlarini hala goruyorum calisiyor, engellenmiyor. Baska bir rom deneyeyim diyorum. En onemli sebebim memory dedigim gibi.

Var mi denemis olan? Ben sunlari buldum bayagi guzel gozukuyorlar

NeatRom

SlimKat

https://omnirom.org

http://www.resurrectionremix.com


Oyle memory kullanimi onemli degil android LRU algoritmasiyla zaten temizliyor memory'i demenize gerek yok, zaten farkindayim. Kullancak memory olmadiginda istedigi kadar temizlesin. Bir whatsapp'i acinca 50mb, bir facebook'u acinca 100mb'ye yakin, kapatinca kapanmayan bir isletim sisteminde 150mb bos memory olursa istedigi kadar memory management yapsin yetmiyor. Idle kullanimi 300mb'lere dusurmek istiyorum acikcasi.

PS: Bu arada yillarca Windows hantal cok resource diyen arkadaslara da selam etmek istiyorum, kucucuk telefon 650mb memory yiyordu hicbise yapmazken. XP bile daha az yiyor la.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...