forgiver Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 son zamanlarda aldığım çoğu film hep bozuk çıkıyo, cdler çizik filan değil hatta dat dosyasını harddiske atip öle çalıştırıyorum cdroomdamı bir problem var diye, ginede bir bölümü ya bozuk çıkıyo takılıyo yada yeşil bir ekran oluyo film takılıyo restart atmak zorunda kalıyom hatta bu türkçe dublaj yapılmış orjinalden kopya filmlerde bile oluyo bu sorun nereden kaynaklabilir [Bu mesaj forgiver tarafından 02 Ocak 2005 13:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 cdromun yaşlanmıştır.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 52x geçen sene aldım dediğim gibi harddiske atip bide öle deniyorum gine aynısı oluyo[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 aynı cdyi başka bir arkadaşına ver, o da çalıştıramazsa bundan sonra farklı bir yerden cd al :D hatta en güzel orjinal al.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 orjinaller hem pahalı hemde geç çıkıyo arka verincede cd geri gelmiyo :) çoğu cd için böyle mesela tabi düzgün çalışanlarda var anlayamadığım filmin yüzde 85i çalışırken yüzde 15nin bozuk çıkması ve filmden bi wog anlayamamnın getiridiği boşluk[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar