Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hail To The This

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ne aşmış bi albümdür yarabbim. Gerçi daha çıkmadı 9 haziranda piyasaya sürülecek ama kazaa, imesh vs. ortamlara düştü. Diyeceğim odur ki yeni albüm almak istiyosanız kesin bunu alın süper yani 14 şarkı da birbirinden güzel. Kazaadan indirdim tüm albümü kesmedi müzik marketlere düşünce orjinal albümlerini de alıcam.
Söyledim hatta thread açtım bi ukteliği kalmadı artık bunun. Bu kadar.

[Aa yanlış yazmışım hail to the this değil hail to the thief olucaktı başlık. Zaten albümün adı da o. Çok dalgınım bu aralar, bi mod düzeltebilirse daha çok daha şık ve güzel olur.]
[Epey bi dalgınım ya albüm radiohead in, onu da yazmayı unutmuşum.]

[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal

[Bu mesaj Adiemus tarafından 04 June 2003 22:08 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Adiemus tarafından 04 June 2003 22:10 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Adiemus tarafından 04 June 2003 22:11 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Adiemus tarafından 04 June 2003 22:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
kimin albümü ki ?[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear.
Mesaj tarihi:
Sanırım bilmiyoruz okumayı ?
Yazımı son editlediğim zamanla senin mesaj attıgın zaman arasında uçurumlar var da..

said:
jankis, 04 June 2003 22:43 tarihinde demiş ki:
lol harbi kimin[hline]things you own end up owning you
(tyler durden)
[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal
  • Yeni Oluştur...