Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patide Rahatsız Olduğum Noktalar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu durumu ancak siz eski üyeler düzeltebilirsiniz... Yeni üye ne yapabilir ki? (Konu Dışı'ndan onca thread arasından Garbage'ın içine bugün gönderilmiş topicimi okursanız bana hak verirsiniz...) Uygun bir dille eleştirilmek istiyorum... Dalga geçeceklerine yada aşşağılayacaklarına insanlar yönlendirmeyi, doğrusu neyse onu göstermeyi bilsinler... Hoşlanmadıkları birşeyi de yukarıda bahsettiğiniz gibi

-senin gibi bir insana cevap yazdığım için salağım, ne biçim topic o öyle?

gibi cümlelerle değil, paticik kültürü diyorsunuz, paticik kültürüne uygun bir biçimde ifade etsinler... Ya arkadaşlar bunun kurallarla da bir ilgisi yok ki! İnsanın içinde olsun...[signature][hline]İMZAM: :) pati izi :)
Mesaj tarihi:
ben mesela fizbanın dedigi lamer tip kullanıcıyım.
iki seneyi geçti kayıt olalı ama hala lamerim.
mesela bu topicide esprilerimle kaynatmaya ve saptırmaya çalışıyorum. rahatsız olanlar okumasın :D[signature][hline]i love this game!
youth only zone!
Mesaj tarihi:
Kirei sen de haklısın. Ama şöyle bir durum var, ister istemez bir yerden sonra kendini savunma mekanizması oluşuyor ve kendini hırpalamadan en kolay savunma da dalga geçme oluyor.
Ne yazıkki arada iyi kullanıcılar da kaynıyor =([signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

"I believe that sex is a beautiful thing between two people. Between five, it's fantastic." - Woody Allen
Mesaj tarihi:
sanırım şu halinden %80 rahatsız ama abartmayın kayıt olmazdım falan. burası bizim ortamımız. burada elde ettiğimiz dostluklar var.[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bende yanlış yere topic açanlardan rahatsız oluyorum
Konu Alanı : Konu Dışı
Başlık : Patide Rahatsız Olduğum Konular

Yorumum : Tamam bu tür insanlar daha çok kitleye ulaşmak istiyor olabilir ama site ile ilgili konular Paticik.Com bölümüne açılmalıdır.[signature][hline]Paradan 6 0 ı atıyoruz , ama tarihten atamayız.
Mesaj tarihi:
benimde var rahatsız oldugum noktalar.
biri mesela yazılan postları tam okumadan cevap veriyor ona kılım.
mesela canlı örnek doruk.
"belki kaydolmazdım" dedim. abartmayın kaydolmazdım falan diye diyor. belki dedim halbuki ben. demi..[signature][hline]i love this game!
youth only zone!
Mesaj tarihi:
tam okumasaydım sadece belki kısmını okur, kaydolmazdım kısmını okumazdım. ne de olsa hem daha uzun hem belkiden sonra geliyor. gereksiz tartışma başlangıçları bu şekilde oluyor işte. ben sadece bu olayın neden bu kadar mübalağa edildiğini anlayamadım bu kadar sert şekilde belitmemek lazım düşüncelerimizi[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Kırdıysam birilerini özür dilerim.senden de.
Ama pamuk gibide olmayalım.
ortada bi yanlış varsa dile getirelim diyorum.[signature][hline]i love this game!
youth only zone!
Mesaj tarihi:
bir de şu düşüncenin arkasından gidenler tarafından yazılmış mesajlar var:

said:
forgiver1 demiş ki:
ps: sana cevap yazmamın tek sebebi post kasmak vs. vs.
[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Fistan, 01 Ocak 2005 22:21 tarihinde demiş ki:
Kırdıysam birilerini özür dilerim.senden de.
Ama pamuk gibide olmayalım.
ortada bi yanlış varsa dile getirelim diyorum.

tamam canım sonuçta herkes düşüncelerini belirtiyor.[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Gidin beyler Donanım bölümüne bi bakın.
Dorsia'ya özelden söylemiştim sinir oluyorum artık diye.

arkadaşımız topic açmış dün "yeni bilgisayar" diye güzel hoş yorumlar yapılmış.Bugün bilgisayarını almış hayırlı olsun. bi topic daha açmış "yeni bilgisayar (2)" diye. Şey diyor ısmarladım görüşleriniz.
şimdi diger topici ile aynı sayfada bulunmakta bugunkü topici.aynı konu.

hatasını göre göre arkadaşlarımız tepki vermiyor. ben zabıta olacam paticigin. :P[signature][hline]i love this game!
youth only zone!
Mesaj tarihi:
Olay budur işte. Dorukla Fistanın durumu gibidir. Forumda "tartışmak, fikir alışverişi yapmak" budur.

Ama bizdeki artık "fikir itiş-kakışı, egoların savaşı". Diyorum işte, Mortal Kombat gibi. Tek elde edilen de herkesin giderek soğuması.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Mesaj tarihi:
said:
-DoruK-, 01 Ocak 2005 22:22 tarihinde demiş ki:
bir de şu düşüncenin arkasından gidenler tarafından yazılmış mesajlar var:

said:
forgiver1 demiş ki:
ps: sana cevap yazmamın tek sebebi post kasmak vs. vs.

mesela bende bundan rahatsız oluyorum; quote edilirken, mesajın tamamı değil bir kısmı yazılıyor ve tarihi konusu belirtilmiyor, bu özellikle başka topiclerden alınan alıntılar için geçerli, gine ayni topicde olunca arka sayfalara bakıyorsun olayı anlayabiliyorsunuz, bu arada bu forgiver1 de benim nickimden esinlenmiş, hırgız herif[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mesaj tarihi:
said:
forgiver1 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki:
ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak
doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı

burada göründüğü üzere önemli olan kısmı yazmışım diğer ayrıntılar veritabanımızı zonklattırmaktan başka işe yaramıyor ama sen kırılmayasın diye araştırdım buldum yazdım oldu mu?[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
özel tartışmaya girmeyin abi topicde.
ama forgiver senin alıntı yapılan cümlen gayet açık yani tamamı olsada o cümlenin anlamı değişmeyecek gibi[signature][hline]i love this game!
youth only zone!
Mesaj tarihi:
artık olan oldu buradan sonra yapılacak şey insanları bilinçlendirmek değil yeni gelicek tehlikelere onlem almak olmalı.Yoksa patide varolan bu tarz kullanıcıları atsanızda satsanızda yine aynı davranışları sergileyeceklerdir.Nasıl olsa yaş geçince akıllanırlar.[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity.
Mesaj tarihi:
aynı kişi değilimki; yada aynı yalnışları tekrarlamıyorum, o düşünceye artık sahip değilim
ama zaten atılan post fazlasıyla özel onun yerine isim verilmeden yapılsaydı topicin ilk mesajında yapıldığı gibi daha iyi olurdu[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mesaj tarihi:
(bkz: yörünge dışı olmak)
ayrıca bi insan hapisten yeni çıkmış, aradan biraz süre geçiyor ve eski tanıdğı arkadaşı sen o adamı neden öldürdün lam diyor
bu olayı ben buna benzetiyorum[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mesaj tarihi:
eh konuya biraz geriden takıldım ama söyleyim ben tartışma çıktığında yumuşatma taraftarıyım
bkz:
1. Şahıs: LAn seni öldürürüm
2. Şahıs: Beni öldureceksen topicime cewap yazma!!!!!!
Ve Ben: hadi sevişelim...[signature][hline]Rewendor, 04 Aralık 2004 22:15 tarihinde demiş ki:
karpuz==>
Düşünüyorumda hayatımda hiç çılgınca bir şey yapmamışım... Dur hemen yapıp geleyim...
Rewendor===|
Evet "ya bir sniper beni vurmaya kalkarsa" diye hoplaya zıplaya, yön değiştire değiştire gitmen yeter be karpuzum :)
Mesaj tarihi:
said:
Mephinx, 01 Ocak 2005 23:11 tarihinde demiş ki:
artık olan oldu buradan sonra yapılacak şey insanları bilinçlendirmek değil yeni gelicek tehlikelere onlem almak olmalı.Yoksa patide varolan bu tarz kullanıcıları atsanızda satsanızda yine aynı davranışları sergileyeceklerdir.Nasıl olsa yaş geçince akıllanırlar.

ya evet senin dediğinde doğruda bi arkadaşın söylediği doğru
3-5 defa uyarı gelsın.. olmadımı yar saçların lüle lüle...
allahtan bu benden sonra açıldı yoksa banlanmıştm...[signature][hline]Rewendor, 04 Aralık 2004 22:15 tarihinde demiş ki:
karpuz==>
Düşünüyorumda hayatımda hiç çılgınca bir şey yapmamışım... Dur hemen yapıp geleyim...
Rewendor===|
Evet "ya bir sniper beni vurmaya kalkarsa" diye hoplaya zıplaya, yön değiştire değiştire gitmen yeter be karpuzum :)
  • Yeni Oluştur...