Mariah Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Öncelikle herkezin Yeni yılını Kutlarım .. 2 Tane Bulamadığım şarkı var Biri Techno. Hatta Na na na na na na na eyyyyy falan diyor bu Şarkının Adı nedir acaba? Diğeri ise Yeni istikbalin reklamında çalan bi şarkı var o şarkının adı ne acaba? . bu şarkıların adlarını söylerseniz sevinirim.[signature][hline]Only time .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 bu techno olan dımdırıdımdırdımdırıdımdır diye giden şarkı dimi?[signature][hline]I leave you, negative behind Watch me all in flames, on a butterfly I ride Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mariah Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Sirnaber Bananarama olan şarkı değildi.Techno olan şarkıyı kastetmiştim. [Bu mesaj Mariah tarafından 02 Ocak 2005 01:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mariah Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Buldum şarkıyı summerlove - remember (na na na hey hey) Ama ilgin için teşekür ederim yinede[signature][hline]Only time .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 ben de onu nana na hey hey hey goodbye temptations şarkısı oalrak algıladım mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Ya baştan sona okudum şu başlığı ve iletişim çabanızı takdir ettim euehe[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse "I believe that sex is a beautiful thing between two people. Between five, it's fantastic." - Woody Allen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mariah Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Süperizdir biz :D . Ama Hala 2.şarkıyı bulamadım :([signature][hline]Only time .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mariah Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Reklamda 25 saniye çalmıyor şarkıki :( ayrıca zaten reklamda muziğin dışında ürünü tanıtan adamın seside olunca karışıklık olabilir .. Burdan belki biri biliyordur işallah :([signature][hline]Only time .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar