yunusemre Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Bağlanmaya çalıştığımda chrome aşağıdaki hatayı veriyor. said: Gerçek www.google.com sitesine bağlanılamıyor. Bu sayfayı birkaç dakika sonra veya yeni bir ağa geçiş yapıp yeniden yüklemeyi deneyin. Kısa süre önce yeni bir Kablosuz ağa bağlandıysanız, yeniden yüklemeden önce oturum açmayı tamamlayın. www.google.com sitesini şimdi ziyaret edecek olursanız gizli bilgileri bir saldırganla paylaşabilirsiniz. Chrome, gizliliğinizi korumak için gerçek www.google.com sitesiyle güvenli bir bağlantı oluşturana kadar sayfayı yüklemez. Bios'a reset atıp default ayarlara dön dedim, onla alakalı mı bilmiyorum, nasıl çözülür fikri olan var mı Google'dan da bakamıyorum, açılmıyor google :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Tarih ve saat güncel mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 düzeldi şimdi kendi kendine allah allah. yok değildi, 1.1.2012 12.40 gibi bir saatti. boşa heyecan yapmışım neyse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Tarih saat güncel değilse https sitelerine hata verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 yeni öğrendim bunu teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar