Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karakterleri Tanıyalım:Süpermen

Halfmumi

Öne çıkan mesajlar

said:
theKingpin, 21 Aralık 2004 01:41 tarihinde demiş ki:
said:
kender, 20 Aralık 2004 02:17 tarihinde demiş ki:
smalvile diye dizisi varmış dvd setini gördüm.şimdi ona sulanıyorum:)

walla bütün sezonlarını netten çekmiş bulunmaktayım kendi dvd mi yapacam nihoahaa :D Clark(tom welling) super lana(kristin kreuk) ayrı bi süper lex(micheal rossenbaum) zaten deli

hocam özel mesaj attım.
bizide sevindir:)[signature][hline]www.kitap.perisi.com
www.kitaplarin.efendisi.com
www.daredevil.efsanesi.com

türkçe anime altyazıları için

http://animetr.port5.com/altyazilar.html
ugrayın sizide türkçe altyazı yazmaya davet ediyoruz..

türkçe mangalar için
http://www.flameriders.com

1100 cdlik ve 40 dvdlik anime listemi görmek için mail atınız
mailim:[email protected]

[Bu mesaj kender tarafından 22 Aralık 2004 22:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bonecrusher +3245324234234

Bide supermani severdim cok kucukken ama su olay beni bitiriyo hadi spiderman falan maske takıyo da bu adam gozlugunu cıkarıyo sora sacını arkaya yatırıyo şak superman oluyo Marvel ın karakterleri cok daha iyi

[Bu mesaj phantomstar tarafından 23 Aralık 2004 14:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben de sevemiyorum süpermen'i.
çok zorlama geliyo bana. hem hiç bir özelliği de yok.
"Uçuyo": Oooooo ne süperlik ne süperlik. Yaa hiç aklıma gelmezdi bak benim böyle bir kahraman yaratmak aklıma....

Zaten saçından küçük bi bukleyi suratına düşürünce tanınmamayı nasıl beceriyo hayret ediyorum o da ayrı bi konu.

Doomsday iyiki öldürdü diyorum her defasında.

Mavi tayt'ın üstüne kırmızı don giyen insandan ne hayır beklenirki![signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel

Sosyal ağlarda paylaş

Superman gayet ic cati$masi olan bir karakterdir amabunu cok nadir yerlerde gorebiliriz. Hatta kendisini sorguladigini da. Freedom diyebir kitabi vardir bakin bakalim naisldir superman gercekte
//aslinda doom un geldigi seri 1.5 aylik bir seriydi zaten sonrasinda olum sayilari cikmaya ba$ladi. Ilgincitir turkiyede yayinlanirken ayni donemde fall of the kngiht serisi ba$lami$ti.
:)[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine."

[Bu mesaj Dragonfire tarafından 31 Aralık 2004 01:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...