kender Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 said: theKingpin, 21 Aralık 2004 01:41 tarihinde demiş ki: said: kender, 20 Aralık 2004 02:17 tarihinde demiş ki: smalvile diye dizisi varmış dvd setini gördüm.şimdi ona sulanıyorum:) walla bütün sezonlarını netten çekmiş bulunmaktayım kendi dvd mi yapacam nihoahaa :D Clark(tom welling) super lana(kristin kreuk) ayrı bi süper lex(micheal rossenbaum) zaten deli hocam özel mesaj attım. bizide sevindir:)[signature][hline]www.kitap.perisi.com www.kitaplarin.efendisi.com www.daredevil.efsanesi.com türkçe anime altyazıları için http://animetr.port5.com/altyazilar.html ugrayın sizide türkçe altyazı yazmaya davet ediyoruz.. türkçe mangalar için http://www.flameriders.com 1100 cdlik ve 40 dvdlik anime listemi görmek için mail atınız mailim:[email protected] [Bu mesaj kender tarafından 22 Aralık 2004 22:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Wolverine yer bunu her şekil[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner Hellnar - Über Orc Shamadin (level 60) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phantomstar Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Bonecrusher +3245324234234 Bide supermani severdim cok kucukken ama su olay beni bitiriyo hadi spiderman falan maske takıyo da bu adam gozlugunu cıkarıyo sora sacını arkaya yatırıyo şak superman oluyo Marvel ın karakterleri cok daha iyi [Bu mesaj phantomstar tarafından 23 Aralık 2004 14:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 ben de sevemiyorum süpermen'i. çok zorlama geliyo bana. hem hiç bir özelliği de yok. "Uçuyo": Oooooo ne süperlik ne süperlik. Yaa hiç aklıma gelmezdi bak benim böyle bir kahraman yaratmak aklıma.... Zaten saçından küçük bi bukleyi suratına düşürünce tanınmamayı nasıl beceriyo hayret ediyorum o da ayrı bi konu. Doomsday iyiki öldürdü diyorum her defasında. Mavi tayt'ın üstüne kırmızı don giyen insandan ne hayır beklenirki![signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 soundtrack i yeter[signature][hline]Deviant art gallery my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 said: _Dalamar_, 23 Aralık 2004 00:24 tarihinde demiş ki: Wolverine yer bunu her şekil yavaş diyesim geldi.[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Aslanım dooms be, nası patakladı superman i :)[signature][hline] Türk Oğuz Beğleri budun eşidin! Üze tenri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun, ilinin torunun kem atatı? Udçı Türk budun ertez okun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Doomsdayli bölümleri yoksa kesin edinin bi yerden 5 sayılık bi seriydi yanlış hatırlamıyorsam.. Mükemmel bi seridir..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Superman gayet ic cati$masi olan bir karakterdir amabunu cok nadir yerlerde gorebiliriz. Hatta kendisini sorguladigini da. Freedom diyebir kitabi vardir bakin bakalim naisldir superman gercekte //aslinda doom un geldigi seri 1.5 aylik bir seriydi zaten sonrasinda olum sayilari cikmaya ba$ladi. Ilgincitir turkiyede yayinlanirken ayni donemde fall of the kngiht serisi ba$lami$ti. :)[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." [Bu mesaj Dragonfire tarafından 31 Aralık 2004 01:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heaven Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Iron Man en iyisi ama oda bi garip :D En iyisi Spider Man[signature][hline]Enrique Lynx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar