Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

(öldürelim semrayı nahahah)2005 için tek dileğim Televizyonların...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Semra teyzeye de her aklına geldiginde bundan sikayet edenlere de yeter ya. Hayır nedir kardesim televizyonum bile yok benim ama herkesin dilinde semra teyze semra teyze bıktım resmen kal geldi...

Esas rezalet semra teyzeden cok herkesin onu konusması ve buna "ben sewmiyorum ah bi gorsem var ya" muhabbetleri de dahil. Madem sevmiyosunuz konusarak zarar mı vereceğinizi sanıyosunuz. Hayır! Daha popüler yapıyosunuz su kadını. Gidin sevdiginiz kanalları kaydedin ve gerisini silin.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Member of AAL'05
Mesaj tarihi:
hehe sevmiyorsanız izlemeyin
saendul haklı
siz konuştukça gündemde kalacak yani, bukadar basit. Onu gündem yapan sizsiniz. Acaba kim suçlu, kişiliksiz bir kadın mı yoksa bilinçsiz insanlar mı?[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
Beş Hececiler

[Bu mesaj Ardeth tarafından 02 Ocak 2005 03:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
semra bizim efsanevi hazırlık öğretmenimizdi aah ah...[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ben malesef 1-2 programda 10 dakika izledim. Cinnet geçirdim. İzleyen yakınlarımız varsa uyaralım.Zararlarını uygun bir dille anlatalım. Eğer biz bunları anlatıp yanımızdakileri caydırmazsak tv yi açtığımızda daha böyle çok görürüz. Sende kendine göre olanı izle diyen arkadaşıma bir nebze katılıyorum. Ama tv izleyen yalnız ben değilim, ben kapatınca o programlar kapanmıyor malesef... Amaan sana ne o zaman diyen varsa bu gibi programları küçüklerde YİNE MALESEF izliyor. Saçma sapan şeylerin gerçek dünyaymış gibi göründüğü, insanların kafasını bulandıran programları çocukların izlemesi son derece zararlı.
Saygılar :)
Mesaj tarihi:
ben izlemiyorum, izlenilen-konuşulan ortamdamda uzak durmaya çalışıyorum, gerçi aklı başında herkes öyle :)
ama metroda 2-3 lise öğrencisi kızın bu olayı konuşması ve yanlarındaki kişicanlarında bu muhabette girmesi beni metro vagonunun acil durum frenine uzun süre bakmama neden oldu neyseki durak yakındı vagon değiştirdim[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
  • Yeni Oluştur...