xetraynex Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Twitter engellendi. Insanlara yeni bir iletisim araci lazim. Bircok insan internetten iletisim kuramaz oldu. Neden Twitter benzeri birsey yapilmiyor diye merak ettim ben. Ozellikle server ip adresinin degistirilebilir oldugu mobile appler ile. Mobile app dediginiz de cok basit, mobile websiteyi embed et tamam. Bu aklina gelmis olan, benzeri projeler gormus olan, duymus olan var mi? Yapilmiyorsa neden kimse yapmiyor bilen? ps: Bu sadece yazilim. Boyle bir websitesi vs. acilsin demiyorum. Yap yazilimi birak, kullanan kullansin server software'ini bir yere kurarak. Ister Akp'li ister Chp'li kullansin. Server softwareini kullanan da icerigin yasalarla uygunlugu kendisi takip etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 akpitter mı ne var işte? fuckitter veya skitter mı ne vardı yıllar önce de inciden duyduğum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 FromTheHell said: akpitter mı ne var işte? fuckitter veya skitter mı ne vardı yıllar önce de inciden duyduğum "server ip adresinin degistirilebilir oldugu mobile appler ile." said: server software'i download edip sen kuracan yani, mobile app de birden fazla server destekleyebilecek. yoksa twitter benzeri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 yapılıyor araştır bulursun kolayca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Fistan said: yapılıyor araştır bulursun kolayca ne diye arastiralim bir keyword? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 incitter vardı bi ara hala varmış http://incitter.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 app.net var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 ne saçma bir soru afedersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Sunlar olmadan olmaz [list] [*] Mobile App [*] Multiple servers (app'e gir ve server ekle) [*] On-Premises install (kendi serverina kurabilme) [*] Invitation-based system (trolleri engellemek) [*] Invitations by popularity (cok like, cok invitation al) [*] Twittera ek tweet bilgi kirliligini onlemek icin "Filter by Follower-Count" ile paylasilanlari filtreleme. [/list] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 http://www.rturk.com.tr/ akp twitteri sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 arkadaslar kurulu olan bir sistemden siteden vs. bahsetmiyorum, burada yazilimin kendisinden bahsediyorum. akpitter rturk vs. degil ki olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 google search twitter nulled , twitter php script vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar