YETER Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 US cd'si alıp hiç US'de oynamadan EU da oynamak için blizzardın siteye başvuran arkadaşlara soruyorum geçip oynamaya başlayan varmı yada ne zaman başlancak oynamaya ve dahada önemlisi ne kadar sürüyor blizzard'ın siteye başvurduktan sonra bu işlemlerin gerçekleşmesi.Yani US cdkeyiyle EU serverında oynamak için başvurma formu ne kadarlık bir zaman süreci?? Sormaktan kastım şubat 25 e kadar sürücekse EU cd'si alıp hiç sorun yaşamadan EU da başlayalım oynamaya... P.S:Sabrım tükendi.Bir an önce oynamak istiyorum.İlginiz için şimdiden teşekkür ederim... [Bu mesaj YETER tarafından 31 Aralık 2004 15:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 eu ya henüz kimse geçemez daha çıkmadı heralde fbeta başlayınca gönderirler keyleri veya bir gün erken gönderirler[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YETER Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Sağol peki fbeta sence ne zamana başlar??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 bıraz topicleri okusan cevabını bulursun[signature][hline]Da Site Da Blog Ölmeyi bayılmak mı zannediyorsunuz siz Alliance? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 said: YETER, 01 Ocak 2005 20:34 tarihinde demiş ki: Sağol peki fbeta sence ne zamana başlar??? yakında :P (bkz: soon)[signature][hline]Word Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Europe bir açılsın ben de başlayacam hadi bakalım. Undead Warrior geliyor dındın! Şu salak SWG portları yüzünden yazarı olduğum oyunu oynayamıyorum baş düşmanımız olan bölümün oyununu oynuyorum yokluktan, napayım elden birşey gelmiyor =) [signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse "I believe that sex is a beautiful thing between two people. Between five, it's fantastic." - Woody Allen [Bu mesaj Penthesilea tarafından 02 Ocak 2005 03:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Valla görcez =) Ama cidden EQ2 nin beni hayal kırıklığına uğratması yüzünden WoW dan başka alternatif kalmadı ondan başlıyorum, beğenirim işalah[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse "I believe that sex is a beautiful thing between two people. Between five, it's fantastic." - Woody Allen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 begenirsin hepsinden guzel[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar