Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

US'den EU ya geçen varmı ?? ne kadar sürüyor??

YETER

Öne çıkan mesajlar

US cd'si alıp hiç US'de oynamadan EU da oynamak için blizzardın siteye başvuran arkadaşlara soruyorum geçip oynamaya başlayan varmı yada ne zaman başlancak oynamaya ve dahada önemlisi ne kadar sürüyor blizzard'ın siteye başvurduktan sonra bu işlemlerin gerçekleşmesi.Yani US cdkeyiyle EU serverında oynamak için başvurma formu ne kadarlık bir zaman süreci??
Sormaktan kastım şubat 25 e kadar sürücekse EU cd'si alıp hiç sorun yaşamadan EU da başlayalım oynamaya...

P.S:Sabrım tükendi.Bir an önce oynamak istiyorum.İlginiz için şimdiden teşekkür ederim...

[Bu mesaj YETER tarafından 31 Aralık 2004 15:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Europe bir açılsın ben de başlayacam hadi bakalım.
Undead Warrior geliyor dındın! Şu salak SWG portları yüzünden yazarı olduğum oyunu oynayamıyorum baş düşmanımız olan bölümün oyununu oynuyorum yokluktan, napayım elden birşey gelmiyor =) [signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

"I believe that sex is a beautiful thing between two people. Between five, it's fantastic." - Woody Allen

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 02 Ocak 2005 03:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Valla görcez =) Ama cidden EQ2 nin beni hayal kırıklığına uğratması yüzünden WoW dan başka alternatif kalmadı ondan başlıyorum, beğenirim işalah[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

"I believe that sex is a beautiful thing between two people. Between five, it's fantastic." - Woody Allen
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...