Pyhenn Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Walla freeserver mıdır nedir gıcık etti beni siteyi upload edene kadar çok uğraştım. Acaba aptal reklamlar koymayan free alan var mı? Site: Deneme Thx[signature][hline]--- God is in the TV ---
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 aslında doğru bölüme açmayanların topice açtıgı konu hakkında bişi yazmasak? insanlar akıllanır mı?[signature][hline]i love this game! youth only zone!
Pyhenn Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 ya pardon cidden internet bölümüne açtığımı zannetmiştim :) kusura bakmayın ve şu resimlerin çıkmaması olayına deli oldum [Bu mesaj Pyhenn tarafından 02 Ocak 2005 02:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 lol... o site ne öyle ya English dedik turkce cıktı ayrıca alttaki banner ne ya banner olsun laf olsun diyemi koydun.. dayttt.. [signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) Dj Oldugu Radyo:Radio Darkage (Tıkla Dinle) Websitesi:http://www.darkage.gen.tr
Pyhenn Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Yok o bu alanın zorunluluğu eklemek zorundayım yane :([signature][hline]--- God is in the TV ---
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 site açılırken çok kasıo bilemiyorum artık :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar