SbNN Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Ya kardeşim hergün yeni bir dizi reklamı görüyorum.Bunları kim seyrediyor onuda merak ediyorum.heralde öylesine çıkarıyolar tutarsa devam ettiriyolar.Şu anda tahminimce 4-5 kanalda 80-90 dan fazla dizi oynuyodur... Nedir bu dizi bolluğu ya??? Ama yapan yapıyor bkz(Avrupa Yakası ve bunun gibileri)[signature][hline]Şok!Şok! NoelBaba'nın tam ve en açık anlamını almak için buraya tıklayın!!! Lan ben çok ince ve derin bi insanım , çok çeşit anlamlara sahibim yandaki linke tıklayın ne olduğuma ne anlama geldiğime bakın bakmazsanız küserim...BAKIN LANN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Cidden ha... İçlerinden 2-3 tane elle tutulur var gerisi yalan.[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 e ne güzel işte bol bol dizi yapılıyor seyircilere seçme şansı doğuyor. Ayrıca aralarından bir iki tane güzel dizi de çıkıyor böylece.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Her dizi istihdam yaratıyo bir çok insan o diziler sayesinde iş bulabiliyo boşverin çekilsin ne kötülüğü var size isteyen istediğini izliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 çekilsin tutmayan zaten düşüyor 13 bölüm sınır artık 3-4 bölüme iner bence[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Yanlış.. Önüne gelen dizi çekemiyor olacak...[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... deviantART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 İsteyen itediğini çeksin ama çeşitli şeyler çeksinler her kanalda aynı tip diziler olmasın[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 dizilerin çoğu taklit zaten misal asmalı konak tuttu diye birden patalayan ağa dizileri sonra cnbce de 24 tuttu diye starda çıkan 24 saat türü şeyler hep taklit acaba merak ediyorum o.c. yi nası taklit etçekler :D kesin komedi bi etiler soyete gençliği dizisi olur eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 önce kumandayı alıyoruuuuuz..... sonra kapa tuşuna basıyoruuuuuuz..... sonra gidip paticiği açıyoruuuz.... televizyon izlemeyin, ne uğraşacaksınız:-)[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor Release:Insomnia..... cık, olmadı:( beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 şimdiye kadar seyrettiğim en iyi dizi BABA idi atv de çarşamba geceleri çıkıyodu...o yayından kalktı ya gerisi yalan abi...HAŞMETT!!![signature][hline]Gazete Kapağı:BUSH'UN KÖPEĞİ ÖLDÜ! Tayyip Erdoğan gazeteyi okuyunca:YİHHUUUU! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 valla türk dizisi izleme olayını çocuklar duymasın bittiği zaman bitirdim. iyikide bitirmişim cıvkı çıktı.[signature][hline]Vader:When I left you I was but the learner, now I am the Master. Kenobi:You can only be the master of my ass. Jerian Flameeye of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 said: Darestan, 30 Aralık 2004 22:08 tarihinde demiş ki: sonra cnbce de 24 tuttu diye starda çıkan 24 saat türü şeyler Oldu bende Pamela Anderson. arkadaşım ya diziyi hiç izlemeden ikisininde ismi benzer kesin taklittir diye saçma bir tez ortaya sundun ya da hiç muhakeme yeteneğin yok. Yahu ne alakası var 24 Saat 'le 24'ün ?[signature][hline]PFMTBİH - "Paticik Forumları'nda Mobil Teknolojiler Bölümü İstiyoruz" Hareketi. Lütfen eleştirilerinizi ve önerilerinizi linki tıklayarak ulaşacağınız konu başlığında dile getiriniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
x-scripter Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 tum diziler (avrupa yakası hariç) inanılmaz kalitesiz ve hep ayni mafya eli silahli kabadayili aptal tipler. Ben boyle televizyonlarımız oldugundan utanc duyuyorum. Allahtan digiturk var da discovery var history var ntv ve cnbc-e var. Yoksa sanırım televizyonu cope atardim cunku gercekten oraya yakışıyor. Bir yerde bizim televizyon yayinlarimizin insanlari aptallastirdigi ve beyinlerini ister istemez bazi sacma salak mafyaydi trajediydi yikilan hayatlardi konseptleriyle kotuluge ve olumsuzluga yonlerdirdigini okumustum ve buna kesinlikle katılıyorum. zaten sokaga ciktigimizda bu tip insanların git gide daha da cogaldigini goruyoruz. ee insanlar eskiden trt seyreder duzgun konusmaya davranmaya calişirlardi simdi durum icler acısı. ilk yapılmasi gereken sey daha kulturel kaliteli ve icerikli yayinlar üretilmeli. Neden tum seyrettigimiz belgeseller yabanci.??? Neden tum tv dizilerinde o salak popcuları arabeskcileri gormez zorundayız?? Turkiyede aktör mu yok. Neden okan bayulgenin sundugu herkes bunu konusuyor gibi akilli ve duzgun tartişma programlari yok? Neden o semra denen insandan bozma yaratik tum kanallarda?? Neyse tekrardan sukur ki digiturk var ve secim hakkimiz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Çok kötü ve tektip dizilerin olduğu tabi ki bir gerçek, arabesk/popçuların genllikle dizi yıldızları olmasıda üzücü, ancak unutmayın ki bu forumun kulanıcıları genel olarak Türkiye'nin çok ufak bir yüzdesini temsil ediyorlar. Yani 5K kullanıcı var diye doğru bir oranlama çıkmaz. Ve Türkiye'nin geneli halen dışarda Semra hanımı görmekten zevk alıyor, buna da kızamıyorum çünkü hepimizin çevresinde yüzlerce semra hanım, binlerce Tülin, caner, polat alemdaroğlu özentileri, çakırlar, vb. kişi kol geziyor. Ülkemizin gerçeği bu. Ben nasıl kurtlar vadisinden zevk alamıyorsam, o adamda Simpsons seyrederken zevk almıyor. Ve Simpsons seyreden kesim > Kurtlar Vadisi seyreden kesim olmadığı sürece biz televizyonlarımızda milyon tane mafya dizisi görmeye devam edeceğiz.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 şu dizilere harcadıkları parayı film endüstrisine harcasalardı ne güzel olurdu, bazı akıllılar yavaş yavaş yapmaya başladı bunu tabi tecrübe lazım işte...[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Tamam su anda gosterimde olan turk dizilerinin nerdeyse tamamini cope at gitsin..Peki adamlar bu dizileri cekerek "sanatci" oluyorlar peki buna ne dersiniz.Metrelerce harcanan film masrafina mi yanmali, daha turkce konusmayi bilmeyen manken/popcu/arabeskci yarim akillilara mi bakmali???Ne yapmali? Halk bole cahil olmaya devam ettikce daha biz cook konsuruz. AB'mis bilmemneymis bizi hicbirisi paklamaz abi, geriyiz geri.DAha da kotusu ilerlemek istemiyoruz cunku kendimizi egitmek istemiyoruz.Ve "salaklarin" olusturdugu bi soz hakki sistemi icinde aglamak zorundayiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 en son babalar duyar , haziran gecesi , avrupa yakası benim sevdiğim güzel diziler.bunun dışında kurtlar vadisi var birde diğer çoğu dizi gereksiz bence hep taklit.[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 secim sansi cok fazla, bende bazen tepki gosteriyorum fakat, guzel bir bakima bence.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miss_JonJon Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 harbiden yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 diziler para basıyor.. iyi güzel diziye karşı değilim ancak böyle dandik şeylere karşıyım yerli dizilerin %95 i dandik.senaryo oyunculuk vs.. berbat. bi cnbce yi açıp bi kaç dizi izleyen biri bi daha yerli dizi izlemez.[signature][hline]Word Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Türk milleti kaliteden anlamıyor Discovery Cnbc varken nediye serma hanım falan seyrediyorlar anlam veremiyorum bi kere tesadüfen gelmişti o kanal (serma hanım) kumandayı çöpe atıyodum az daha[signature][hline]"Reha acı var mı acı" Erman Toroğlu "Ermancığım hava sıcak oralar nası?" Rehanın cevabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar