Eray_GNR Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Bilmiyorum daha once acııldımı ama ; istanbulda bir grup hirvat galißa yılbası icin sokakta gezerken bizim sap turk barbarlari saldirisina ugramis kizin ellemedik yanini birakmamislar birde elini uzatirkenki goz bakısları vardı HAyvanın ! simdi soruyorum sizin annenize bacınıza yapılsa siz ne tepki verirdiniz ?[signature][hline]Ana Gißi Yar Olmaz Bagdat Gißi Diyar Olmaz Ama Bagdat Bombalanirr
Slat Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 bundan bahsediyorsun sanırım..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Ya hakkaten ayıp yaptıkları fakat ınsanın elınde olmayan bı sey yazık bence[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Eray_GNR Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 said: Slat, 01 Ocak 2005 21:43 tarihinde demiş ki: bundan bahsediyorsun sanırım.. Tesekkur ederim . konu basligi yazık mıs : ) istanbul falan hepsini arattim ama cıkmamıstı kusura bakmayin cok cok ozur dilerim[signature][hline]Ana Gißi Yar Olmaz Bagdat Gißi Diyar Olmaz Ama Bagdat Bombalanirr
Öne çıkan mesajlar