Whitehaven Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Bizim bir kac arkadasda aldı hani dusundum tasındım wow cıkana kadar uo yerine eq2 yemi gecsem diye fakar nedir tam tutulmadımı bir cok acc satısı gorunce merak ettim varmı aydınlatıcak[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 http://forum.paticik.com/view.php?id=103137 burda baya bir açıklama var[signature][hline]Tuor Delarren Nehiod of Alaturqua(EQII Runnyeye) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 cok guzel oyun white ama saglam makina istiyor.makinana guveniyorsan dusunme gel bosver wow falan:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 saolun beyler bir bakıyım :) bu arada goruntuler hoşmuşda benim makineyi aşar gibi hehe neyse 1 ay sonra max ankara'ya donersem yeni bir makine alıp başlarım :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar