Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mikrofonlu kulakiçi kulaklık


Civcivhead

Öne çıkan mesajlar

En son ucuzundan kurtarıyım diyerek şunu aldım
http://www.hepsiburada.com/liste/creative-hitz-ma350-kulakici-mavi-kulaklik/productDetails.aspx?productId=bd500690&categoryId=60004547
Gerek mikrofonun açık havada tırtlaması, gerek kullandığım 30 liralık logitechten daha kötü ses kalitesi ve de pazar naylonu kıvamında renk seçenekleriyle neden yeminimi bozup creative aldım ki dedirtti.

Hakkaten bak en son seneler önce gigaworks 7.1 aldım bu heriflerden o kadar kötü yapmışlarki subwooferı dokunduğun yer elinde kalıyo garanti süresince 3 kere değişti, garanti bitti yine bozuldu. Eşşek kadar şeyi 7 uyduyla götürdüm getirdim fıtık başladı. Ses kartı desen win7de tanıtmak için ekstra ıvır zıvır yüklemem gerekiyor.

creative dolandırıcı creative ürünleri kötü creativein ayakları kokuyor creative kötü mal creative kalitesiz creative don giymemiş creative biji.

O yüzden bana kulaklık önerin rica ediyorum. Kabloları falan da değiştirilebilir oluyorsa öylesi olsun. Fiyat aralığım da 200-500. 500den fazla para vermem zira hor kullanabilmek istiyorum. Ayrıca kulaklıkla uyuyakalıyorum bazen, uyandığımda tam boğulmaya ramak kalmışken yakalıyorum şerefsizi. Ölümümün o kadar para verdiğim bir şey yüzünden olmasını istemiyorum.

Saygılarımla.

Ezik : Ha bu arada mikrofonlu olması elzem. Ellerimi kullanmadan hop telefonla konuşayım hop sevgilimi arayayım hop tekrar boğulayım istiyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...