Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Bu sene kalfestte doğru düzgün birşey yok diyorlar? Zaten bir rapor alsam da yatsam evde Okulun en bayık zamanları[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Mfö gelecek diye duydum.. Okul grupları çıkacak..basket turnuvası var sanırım.. guzel olmıcak bence bu sene geçen sene de kotuydu[hline]Madalyam yok ama,para bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armagildo Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 bizim arkadaslar cikio daa nossun[hline]DeamoN a slmS :):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 MFÖ Gelmiyormuş[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 kim sizin arkadaşlar? ... benim tanıdıgım 4 grup çıkıyo *olayı sidik yarışına çevirir*[hline]Madalyam yok ama,para bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 sturm lise hazılrık?[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 ben Lise 2 yim keyfini çıkar hazırlık 2 nin ve lise 1 in zira çekeceğin var lisede.. çok kasıştır Ben kasmasamda acayip baydım okuldan haftaya bile sınav var[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 ben ilkokuldan girenlerdenim son 3 senedir sayfa çevirmiyorum seneye ÖSS var .. sağlam bir kopya kaynağı bulursan yat bence :D yok yatma kötü örnek olmayalım sana ehea[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 hz de ders çalışılmaz zaten ayıp[hline]Madalyam yok ama,para bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 MFO iptal, okul gruplari konseri guzel gecer, Doga sporlari klubunun ip inisi (bi de dia gosterisi) olacak ilce milli egitim sorun cikarmazsa, konser olarak kim gelcek bilmiyorum, athena sanirim (alakasiz bisi de olabilir), ama ilgimi ceken bisi gelmiyo onu biliyorum :p[hline]wastiee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 ehu walla seneye gidiyorum zaten bi olay olursa gel bul beni koyarız olaya noktamızı... Tabi son birkaç aydır uyuyorum okulda sadece, Bi sınavlarda uyanıyorum o kadar..[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 bi de tabi festival kapsaminda(!) matematik sinavlari falan olacak, son sinavlar[hline]wastiee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 evet ben de onu diyecektim ne saçmalıktır o öyle, hocalarımız herhalde mat sınavına çalışacğaımızı sanıyorlar ama yanılıyorlar[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Haluk Levent gelebilirmiş,para istememiş[hline]Madalyam yok ama,para bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 gel yer deiştirelim fizban[hline]Madalyam yok ama,para bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 bi hafta kala programa bisi ekleyebilceklerini sanmam[hline]wastiee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 diger gelecek veya gelcek oldugunu sandıgımız gruplar için dershaneler arasından sponsor aranıyordu,bulunamadı sanırım[hline]Madalyam yok ama,para bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 kalfest nası geleneksel bişeyse kalfest haftasında sınav yapmak ta kaL ın düüüt hocaları arasında geleneksel birşeydir[hline]Sam, 28 May 2003 00:12 tarihinde demiş ki: sailor mercury / ami, neredeyse benim kıza dönüşmüş halim gibi, çok benziyoruz. hani bir geyik vardır "kendimden bişiler buldum diye" hah işte tam onu diyebileceğim bi karakter.. [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 e 2 haftamı şimdi festival[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 2 sinde ben çıkacam[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Gecen sene olsa "Mat sinavi bohuhu" derdim ama $imdi "KEL ownz" diyorum :)[hline]tHe Original fi$h O bir GS taraftari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Yaa bütün gruplar para istiyor.Mesela 2 sene önce para yetmemişti en başta.Son satılan biletlerle toplanmıştı para.Bazıları abartıyor 10.000$'a kadar çıkarıyorlar fiyatları.Haliyle ÖB'de .iktir'i çekiyor:) Bu sene bir sürü alternatif vardı en başta.Mor ve ötesi,MFÖ,Mazhar alanson(tek başına),Vega... Tabi osman nuri abimiz izin vermiyor bazıları(mor ve ötesini satanizm nedeniyle kabul etmemişti zamanında ne alakaysa artık) Nese biz de yarın haftalık ziyaretimizi yapalım okula:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 geçen sene bir duman konseri yapılmıştı.. allah öyle konseri eksik etsin... herşeyi j,hazırladık tamam hiç sorun yok nuı sefer beklenmeyen izdiham yüzünden sçtık[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Mor ve Otesi daha oncede gelecekti ama mudur sacmalami$ti bir$eylerde gelememi$ti...[hline]tHe Original fi$h O bir GS taraftari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 İşte ben de onu diyorum.Müdür bey saçmaladığı için getirilemedi... Geçen seneki ÖB de(her ne kadar sınıf arkadaşlarım olsa da)çok rezil bi festival gerçekliştirdiler. Umarım bu seneki güsel olur..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar