Parliamert Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 4 yıllık LoL accountumu satıyorum. Hesapta ~90 hero, ~30 skin, 11 rune page ve tonlarca rune seti bulunmakta. Şampiyonlar: Aatrox Ahri Akali Alistar Amumu Annie Ashe Blitzcrank Brand Cassiopeia Cho'gath Corki Darius Diana Dr. Mundo Draven Elise Evelynn Ezreal Fiora Fizz Gangplank Garen Gragas Graves Hecarim Irelia Janna Jarvan IV Jax Jayce Karma Khartus Kassadin Katarina Kayle Kennen Kog'maw LeBlanc Lee Sin Leona Lissandra Lux Malphite Master Yi Miss Fortune Mordekaiser Morgana Nasus Nidalee Nunu Olaf Orianna Pantheon Poppy Quinn Renekton Rengar Riven Ryze Shaco Shen Singed Sion Sivir Sona Soraka Swain Syndra Talon Taric Thresh Tristana Trundle Tryndamere Twisted Fate Twitch Udyr Varus Vayne Veigar Vi Vladimir Volibear Warwick Wukong Xin Zhao Yorick Zed Zyra Skinler: Zincirkıran Alistar I-Blitzcrank Adalet Işığı Aatrox Cesur Yürek Darius Çelik Kuvvet Lux Şokbıçaklı Zed Ruh Söken Draven Belalı Kristal Varus Mafya Graves Vandal Gragas Kraliyet Muhafızı Fiora Kum Fırtınası Katarina Sırtlan Warwick Atlantisli Fizz Tımarhane Kaşkını Shaco Jaximus Ulak Kassadin Aristokrat Vayne Tapınak Fedaisi Lee Sin Mermer Malphite Gecekatili Irelia Karateci Kennen Günahkar LeBlanc Ryze Amca Galaktik Nasus Korkunç Gangplank Buzul Ezreal Zombie Brand Galaktik Renekton Kızıl Baron Corki Şanlı Janna Başyargıç Kayle Leopar Nidalee Gladyatör Xin Zhao Reaper of Souls hediye edebilecek birine paslayacağım hesabı. Sitede tanıdığım ve/veya güvenilir biri çıkarsa hesap bilgilerini önden de verebilirim, sorun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Şunu uplayalım yav, köşede çürüyor hesap. Temizinden 100 kağıda vereyim hesabı. İçinde Heroes of the Storm olan BNet hesabı da olur :) EDIT: Resim falan atardım da LoL'ü sileli 1.5 sene falan oldu, AKK da doldu uğraşamam şimdi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Up. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agathor13 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 lig ne hangi server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Konunun başına da yazmıştım, Türkiye'de hesap. Uzun süredir oynamadığımdan ligi var mı bilmiyorum ama bundan önceki iki sezon Gold idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Upup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 malbuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Alıcı bulamazsın uğraşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 2 tane 20 dolareslik battle.net gift card verene paslıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Beyler Paypal hesabıma 50 TL geçene paslıyorum. Madem satılmıyor, patiye bi hayrımız dokunsun bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Hesap satılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar