Archie_81 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 daha ilk homework kağıdındayım ve 1-eğer A.B=0 (yani A kesişim B boş küme) ise P(A)<= P(B!) nasıl olur ispatlayınız diyor? hiç fikrim yok bide bi boolean algebra sorusu var onda da takıldım feci 2-(AUE).(AE)! = A.E! U A.E! (!=not ,U=birleşim, .=kesişim) ben bu soruda (AUB).(A!UE!) çıkardım de morgan's theorem ile burdan da (AUA!).(EUE!) oluyo buda iki boş küme kesişimi oluyo varmı fikri olan elektronikçi arkadaşlar? Teşekkür ediyorum
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 çüş! yani soruya değilde salla bugün cumartesi 1 ocak.. yay kıçı.. bence ... gerçi finaller var çoğu uni.nin bu hafta demi? neyse çalış o zaman ben engel olmıyım..[signature][hline]vurun tuşlara vurunda birinci yapın prawler'ı, vurun tuşlara vurun...AAL'05
uncla Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Allah kolaylık versin diyorum başka bişey demiyorum :][signature][hline]R+
Logan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 allah kolaylık versin demekten başka yapacağım birşey yok maalesef.. bizde de sınav haftası var ve toplamda 14 tane sınav olacaz (4 tanesi diğer haftaya sarkıyo ama). lise 2'deyim bide bütün dersler boru gibi. özellikle matematik sınavları hep zor oluyor ve yine olacak bariz bir şekilde. yetti matematikten çektiğimiz be! şimdi üniversitedeki arkadaşlar sen birde üniversiteyi gör diyecekler ama zaten buradaki sorudan zorluğunu anlayabiliyorum :). booelan algebra falan nedir yahu?
Öne çıkan mesajlar