FiXxXeR Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Uzun zamandir yollamayi dusunuyordum:) Bugun "kucuk" bir raid yaptik ilk Tarren Mill e sonra Crossroads a toptan yollayayim dedim:) Ayrica raidde biri video cekmis wow forumlarina koyacakmis ama belli olmaz koyarsa linklerim:) Tek tek link veremiyorum birkac tane var oyuzden bir klasore koyup sayfaya koydum oraya link veriym bakarsiniz:) www.caddeon.net/wow/ Bu arada crossroads u tam elegecirdik derken serveri patlattik:) crash etti.. geri geldikki butun guardlar yeniden spawn olmus.. e herkes duydu tabi 1-2 dk da bir yeni 50-60 lvl arasi horde gelince cekilmek zorunda kaldik:)[signature][hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lisantus Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 o videoyu koyarsan çok iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 merak ediyorum wow u hic kendi bilgisayarimda oynamadim. bu goruntuler butun detaylar en ust seviyedeyken mi ? -cozunurluk ve AA dan bahsetmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar