MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Evet 1 yıl aradan sonra, yılbaşı gecesinin mayışıklığı ile tekrar izledik dostlarla.. Gerçekten bana bişiler katan belgeseller/filmlerdendir.. Bir çok şeyi sorguluyosunuz.. Bence izlenmesi gereken bir başyapıt.. Çekimleri 5 yılda tamamlanmış.. Değmiş de bence..[signature][hline]vurun tuşlara vurunda birinci yapın prawler'ı, vurun tuşlara vurun...AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Mükemmel ya görüntüler. Fırsat bulursanız kaçırmayın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 hangi görüntü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 youtube linkimi kasıyonuz anlamadım yoksa patidemi sorun var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Youtube yasaklandı mahkeme kararı ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 işte o yüzden: Dragonmax said: hangi görüntü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Youtube bende çalışıyor. Belgeselin görüntülerinden oluşan bir link vermiştim. Bende hala görünüyor. DNS lerinize bir ayar çekin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar