Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kafayi cekenler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben şu anda 50cl lik marmara gold içiyorum ama yılbaşından dolayı değil , uzun zamandır ihtiyacım olduğundan[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya bira adanı sisiriyo. en son ictiğimde 6 tane sise bira 1 tane de fıçı ictim patlicaktım nerdeyse. azcık içmeme ragmen sisirdi beni:-D en iyisi yılbasına uygun için. alın bi JB goturun afiyetle.[signature][hline]BİRİ BENİ DURDURSUN!! YOKSA TANRI SİZİ ASLA AFFETMEYECEK!!
Mesaj tarihi:
ben çay içiyorum
bu yılbaşında içmeyi düşünmüyorum ki içmeyi seven bi insanım hani.[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
i don't want a teenage queen,i just want my m-14.
Mesaj tarihi:
said:
zgrw, 31 Aralık 2004 23:00 tarihinde demiş ki:
ben şu anda 50cl lik marmara gold içiyorum ama yılbaşından dolayı değil , uzun zamandır ihtiyacım olduğundan

ben yilba$i oldugundan mi iciyorum sence? icki bahane, vucut alkol ister..[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker.

Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
Mesaj tarihi:
said:
Math-, 31 Aralık 2004 23:21 tarihinde demiş ki:
said:
Eray_GNR, 31 Aralık 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
*!tokusturur *

:D

tek ba$ina olmaz oyle, kop gel bursa'ya ( JB'yi de getir yaninda ) :)

annem götürmüş giderken :D[signature][hline]Ana Gißi Yar Olmaz Bagdat Gißi Diyar Olmaz Ama Bagdat Bombalanirr
Mesaj tarihi:
off ya yine sarhoş olamadım ya :D iç iç bi halt olmuo :) şurda derdims var ama dermanımız olacak bişi yok :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ben eve yeni geldim gayette ictim gayette kafam iyi . ic ic bir sey olmuyor diyenler "icmenin" ne demek oldugunu bilmeyenlerdir onu da acik ve secik soyleyim . alkol bu depomin pompalitiyor hipotalamus e nasil bir sey olmuyor ?[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
  • Yeni Oluştur...