zgrw Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 ben şu anda 50cl lik marmara gold içiyorum ama yılbaşından dolayı değil , uzun zamandır ihtiyacım olduğundan[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
gokhaan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 ya bira adanı sisiriyo. en son ictiğimde 6 tane sise bira 1 tane de fıçı ictim patlicaktım nerdeyse. azcık içmeme ragmen sisirdi beni:-D en iyisi yılbasına uygun için. alın bi JB goturun afiyetle.[signature][hline]BİRİ BENİ DURDURSUN!! YOKSA TANRI SİZİ ASLA AFFETMEYECEK!!
Eray_GNR Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Annem Gidecekleri Yere Goturmus Ne yapcaklarsa : )[signature][hline]Ana Gißi Yar Olmaz Bagdat Gißi Diyar Olmaz Ama Bagdat Bombalanirr
gokhaan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 sakın ha JB yi goturduler deme!![signature][hline]BİRİ BENİ DURDURSUN!! YOKSA TANRI SİZİ ASLA AFFETMEYECEK!!
Eray_GNR Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Aynen Oyle oldu ama ben dururmuyum almanyadan gelme viskiyi actım : )[signature][hline]Ana Gißi Yar Olmaz Bagdat Gißi Diyar Olmaz Ama Bagdat Bombalanirr
gokhaan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 tokustur o zaman:-D *!bardagı serefe kaldırır*[signature][hline]BİRİ BENİ DURDURSUN!! YOKSA TANRI SİZİ ASLA AFFETMEYECEK!!
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 şuan 3 bira valla fazla icmem 2 -3 tane daha içerim sonra yatarım heralde[signature][hline]Lathor Wyrm :)
Eray_GNR Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 *!tokusturur * :D[signature][hline]Ana Gißi Yar Olmaz Bagdat Gißi Diyar Olmaz Ama Bagdat Bombalanirr
Head Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 ben çay içiyorum bu yılbaşında içmeyi düşünmüyorum ki içmeyi seven bi insanım hani.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i don't want a teenage queen,i just want my m-14.
gokhaan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 sanada afiyet olsun gusel kardesim.[signature][hline]BİRİ BENİ DURDURSUN!! YOKSA TANRI SİZİ ASLA AFFETMEYECEK!!
Albert Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 said: zgrw, 31 Aralık 2004 23:00 tarihinde demiş ki: ben şu anda 50cl lik marmara gold içiyorum ama yılbaşından dolayı değil , uzun zamandır ihtiyacım olduğundan ben yilba$i oldugundan mi iciyorum sence? icki bahane, vucut alkol ister..[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
Albert Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 said: Eray_GNR, 31 Aralık 2004 23:11 tarihinde demiş ki: *!tokusturur * :D tek ba$ina olmaz oyle, kop gel bursa'ya ( JB'yi de getir yaninda ) :)[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
Eray_GNR Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 ßen vucuda vucüt demem icki istemedikce :D[signature][hline]Ana Gißi Yar Olmaz Bagdat Gißi Diyar Olmaz Ama Bagdat Bombalanirr
Eray_GNR Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 said: Math-, 31 Aralık 2004 23:21 tarihinde demiş ki: said: Eray_GNR, 31 Aralık 2004 23:11 tarihinde demiş ki: *!tokusturur * :D tek ba$ina olmaz oyle, kop gel bursa'ya ( JB'yi de getir yaninda ) :) annem götürmüş giderken :D[signature][hline]Ana Gißi Yar Olmaz Bagdat Gißi Diyar Olmaz Ama Bagdat Bombalanirr
Albert Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 ehahe. ya normal zamanda ne bileyim vakit olmuyor falan, firsat bu firsat guzel oldu bu aksam.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 off ya yine sarhoş olamadım ya :D iç iç bi halt olmuo :) şurda derdims var ama dermanımız olacak bişi yok :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Albert Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 birayla olmaz o is :)[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 abi kafayı yicem ya :) ömrümde bi kere sarhoş olamadım :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Albert Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 bende bi ufak bitirdim ama gene sarho$ olamadim, yok benim dmx'le bi araya gelmem lazim eheh. drunken team ;)[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
huun Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 ben eve yeni geldim gayette ictim gayette kafam iyi . ic ic bir sey olmuyor diyenler "icmenin" ne demek oldugunu bilmeyenlerdir onu da acik ve secik soyleyim . alkol bu depomin pompalitiyor hipotalamus e nasil bir sey olmuyor ?[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 oh bi boş bıraktık 3. safyaya taşmış alemciler olm vodka şişesi işe yaramadı daha sert bişeyler kullanın[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 abi sadece çişim gelio ya :D başka bi halt olduğu yok :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Albert Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 auahuaha alemsin zgrw ya :)[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
Frost Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 dido kalk gidelim ziganaya [Bu mesaj hakan053 tarafından 31 Aralık 2004 23:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar