SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Nası kolay kullanan adam delı oynuo 99 speed 99 quıck 98 jump lık bır adamı durdurmak sence kolay mı[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 denver nuggetsı al iyi savunma istiosan[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Yok bence en iyi savunma denver da degıl detroıtte B.Wallace,R.Wallace ve Billups cok ıyı ha bı de ıyı savunma yapan ve hızlı oynayan tabii ki Phx Suns var ama hosuma gıtmıo bunlarda antipatim var[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 aynen hehe:)[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Ya bıde ben bu K.Garnett'ten cok cekıorum kendım ıyı oynayamıorum ama oynadıgım bı ıtalyan adam war yahu nerdeyse butun savunma ve hucum reboundlarını alıyo ıcerı post up yapıo sonra garnett le heryerden atıo yeter artık ya[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 eet garnettı kullanabilirsen aşıyosun yani[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GilthanasUO Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 vallaha direct ipden kapışmak kadar güzel bişi yok.... eğer adsliniz varsa tabi doyum olmuyo,ea onlineda toplam sıralamada 30.ydum en son ama direct ipden oynamak şu yönden zevkli karşındaki kişiyi tanıyosun ve kapışma gurur meselesi oluyo=)[signature][hline]Gilthanas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Ya su andada kapısma duyugusu cok hat safhada ya bende ping bu aralar cok fazla ya neden acaba baglantıdan degıl dedıler[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaxx Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 denver iyi savunma yapamıyor bence,ayrıca adamların şutörü yok adam gibi.miamide shaq baya iy yapıo parçalıo içeriyi ama dikkatli olmak lasım faullerde dikkat edince sorun olmuo.eddie jones tilt edio beni bi türlü sokamıyorum adamla şut.genelde celtics ve indiana ile oynuyordum (aklınızda olsun pivot crohere galiba direk çıkarın block 20mi felan içerde kevgir oluo) ancak minesota hakikaten çok deli,olowakandi ki hiç sevmem kendisini blocklarıyla çok iy yapıyor ondan sekenleri K.G. bitiriyor ,alan savunması için birebir zerbiyak amcanında şutlarını kullanmak lasım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Ya ben su donme hareketını yaparken hep top kaybedıorum saga sola donuyor ya adam top dırek elıne geldıgınde sureklı karsıma gecırıo PG adam duruo sureklı markaj pozısyonunda en ufak hareketımde topu katpırıorum ıste o yuzden takımımı mecburen degıstırdım we Sacremento yaptım tam bı post up takımı[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Austin Croshere ımı tutabilene aşkolsun.... Reggie yedek Croshere as oynatıyorum aman yarabii..[signature][hline]Muhtaç oldugun kuvvet damarlarındaki asil kanda mevcuttur ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Ben sana tek bır ısım soyluoruM(K.Garnett harıcınde) A.Iverson bu adamı tutabılene ask olsun yok cok hızlı PG veya SG de hızlı bı adam yoksa butun sayıları löpür löpür yıyosun[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Goremıorum cunku Ben onla oynuorum artık :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 said: Nukem_Verite, 24 Aralık 2004 20:24 tarihinde demiş ki: Allen Iverson falan problem değil ya francis görmemişsiniz siz Allah göstermesin diyorum. evet iversonı tutmakta hiçbirşey yok..ben dynastyde francis ile oynuyorum eziyorum ortalığı.. bu arada 2.sezon da biraz önce bitti..son 7 maçta 4 yenilgi alarak dağıttım takımı resmen..20-9 bitti sezon..ekstra bilgileri vericem birazdan..sırada playofflar var ilk rakip sezonun son maçında son saniyede orta sahadan yediğim üçlükle yenildiğim detroit ile..hadi hayırlısı..[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Ama benım oynadıgım takım genelde uzunlardan olusuo we ıverson gıbı topu elınde tasıyacak we pas werıcek ıcerden hepsını sokucak adamım yok o yuzden zorlanıorum Frensiz le yaptıgını her seyı ben V.Carter la yapıorum zaten[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 o biraz zor..bi kere francis kısa ince ve dolayısıyla cartera göre iki kat daha kıvrak[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Carter daha uzun boylu dunk ı 98 jump ı 98 we hardy sı we 3PT. si Francis den daha fazla ...[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 hardyness ne işe yarıo[signature][hline]Muhtaç oldugun kuvvet damarlarındaki asil kanda mevcuttur ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CANKHAN Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 beyler selam bir terslik olmazsa birazdan :) gidip oyunu alip araniza katilmaya karar verdim. pazar tatilinde biraz keyfini öikartalim inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Arkadaşlar direct ip ile oynamak isterseniz atalım oyun. İyi de oynadığımı düşünüyorum yani wade falan tanımam :P msn= [email protected] icq(şu aralar hiç login olmuyorum)= 13999594 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Bu hafta benim oğlanın huysuzluğu çok fazla, bir de 6 sigma projem için hem işte hem de evde çalışmak gerekince ne gündüz ne de gece oyuna girebildim. Gelecek haftasonu oyun yapalım. Unutmadan Celtics'i alırım :). Zaten benden başka da alan çıkma ya bu forumlarda ya neyse.[signature][hline]MSN:[email protected] ICQ:341-207-046 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Yok meraket etme cogu kısı Celtics'i seçıo Takımım olan Raptors u sıddetle tawsıye edıorum (amma cok takım degıstırdım artık cocuk oyunu gıbı oldu ama bu son kararlıyım)[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 ps de oynadım slam dunk contest e hayran kaldım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CANKHAN Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 abicim gittik oyuna para saydik ,turk abilerimi goremiyorum.hep ecnebilerlemi oynicaz yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Nitekim, şimdi oğlan uyandı ve uyumayacak gibi bende annesine satıp onu gireceğim oyuna. Oyundaki messenger'a beni "gtetik" takma adımla ekleyebilirsiniz. diğer blgiler de aşağıda zaten.[signature][hline]e-mail:[email protected] MSN:[email protected] ICQ:341-207-046 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar