Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA live 2005


Kumadam

Öne çıkan mesajlar

Hatırladığım kadarı ile bu konu daha önce vardı ama araştırmama rağmen nedense datebase'de daha önce bu konu hakkında açılmış konuyu bulamadım ya benim beceriksizliğim ya da bizim şirketin firewall'unun login olmama imkan tanımaması..

Gelelim derdime,

Sonunda aral oyunu getirdi ve bende orjinalini aldım, hatta dün gece ea online'a girerek ilk iki maçımı da yaptım. Biri italyan diğer amerikalı iki kişiyle oyandım Celtics olarak İtalyan'a (kings'i aldı) uzatma periyodu sonunda 105-104 yenildim, Amerikalıyı'da (sonics'i aldı) 71-70 yendim.

Bu işin online tadı ve takip edilen istatistikleri çok güzel olmuş. Benim gibi varmıdır aramızda ea online'a takılan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hm..bi ara para bulursam alıcam kesin ama ne zaman:)bi de yeri gelmişken oyunu ilk günden beri oynuyorum hala şu salary cap işini çözemedim biri açıklayabilirmi?[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
Dün akşam Nukem ile iki maç yaptık, Y.dışı çıkış hatları kötü ama Y.içinden birileri ile rahat oynanıyor. Ben 454 ms ping alıyordum Nukem 254 ms ping civarındaydı.

Ping en çok faul atışlarında etkili oluyor. Ben Celtics'i alırken Nukem Heat ile sahaya çıktı.İki maçta çok güzeldi, birinci maçı 7-8 sayı farkla kaybettim. İkinci maçta ise bir D.Wade show vardı, ben Celtics olarak 67 sayı atarken D.Wade 65 sayı attı tek başına sanırım bir 35-40 sayı fark yedim.

Neyse bir şekilde öğreneceğiz Wade'i durdurmayı :)

Eğer bizden başka orjinal oyun almış olanlar varsa eaonline da beni gtetik kullanıcı adından bulsunlar.[signature][hline]MSN:[email protected]
ICQ:341-207-046
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Orjinal oyunla eaonline üzerinden oynamanın birebir maç yapmadan bir kaç ufak farkı var.

Öncelikle orada kendi içinizde bir lig kurabiliyorsunuz, tüm istatistikleri saklı olarak kalıyor, kim kimi nasıl yenmiş diye history opsiyonunda gözüken 2002'den buyana tüm ea oyunlarının fifa,nfl,nhl,nba gibi saklanması sözkonusu

Turnuva yapabiliyorsunuz ve yine istatistikler saklanıyor ve görülüyor

her oyun için tokken denilen paralar ile iddiaya girme şansınız var

gecenin,haftanın ve ayın oyuncusunun istatistiklerini tüm dünya takip ediyor.

mesela benim 11 maç sonunda 3 galibiyet 8 yenilgi sonrasında rakibimi kaç sayıda tutuyorum bilgisinden tutun, kaç hücüm kaç savunma ribauntu almışıma kadar..kaç asist ortalamam vardıra kadar tüm bilgiler yıl bazında saklanıyor.

Eğer orjinal alacak olan varsa bir lig kurabiliriz kendi aramızda[signature][hline]MSN:[email protected]
ICQ:341-207-046
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bende Bursa'da ADSL 256K var. geceleri saat 22:00'dan sonra 300-600 arasında ping alıyorum.

Bağlandığın loby'e de göre değişiyor. Bazen 2000-4000 leride görüyorsun.

Bağlantı hızı önemlimi pota altındaki zamanlamalarda önemli, faul atarken önemli ve özellikle 3 sayı atarken önemli...ama 425 ms ping ile 250'dekilerle başa baş oynayabiliyorsunuz..tabi karşıda Wade gibi oyuncular çıkıyor bazı zamanlarda :)

Güzel oluyor maçlar, tek kötü yanı var stabil bağlantı yoksa eğer her düşüşünüz size hükmen yenilgi olarak geri dönüyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Olsun ben Celtics taraftarıyım ondan başkasını tercih etmem, edemem. Efsane takımın taraftarına yakışmaz.

Gelelim smaçörlere aslıdna hemen hemen her takımda var böyleleri mesela bendeki Ricky Davis'de boyalı alanda bir şovmen.

Celtics'in en büyük problemi 4 ve 5 numaralarında bırak batı grubunu doğu grubu için ble çok zayıflar.

1,2 ve 3 pozisyonlar da da istikrarlı bir şutör yok buda diğer dezavantaj. Sabırla çaylak D. West ve J.Welch'in forma girmesi ve kendilerine istikrar kazandırmasını bekliyorum. Bu sayede yıl içinde gelecek roster update (ki buradan çekebilirisiniz www.nbalive.org ) belki bir yada iki şutör kazanırım.

Uygun olursa bu akşam bir maç daha yapalım Nukem. Benim oğlan dün geceki gibi huysuz olmaz umarım.

Buarada benim ne yaptımsa durdurmayı başaramadığım oyuncular;
D.Nowitzki,
A.Krilenko,
P.Stojkovic,
J.Kidd,
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kumadam abi nacizxane bir oyun yapıcam. bence senin sorunun yıldız oyuncularla(yıldız demeyelim 80-85 üstü iyi smaç yapam 1-2-3 numaralar) yani adam wade'le değil vincelede gelse tmaclede gelse aynısını yapacaktı.sana önerim alan savunasını denemen.ama 3sayı çizgisini iyi koruman lazım boş şut imkanı veriosun aynı zamanda riboşlardada biraz zaafın oluo.bende senin gibi bir boston taraftarıyım alan savunmasına döndüğümde blount'u çıkartıp 4 numaraya A.jefferson (sanırım doğru yazdım) alıyorum içerisi biraz daha kuvvetleniyor.ayrıca raef'de iyi blockçudur (oyunda:) biliosun...
Bostonun en büyük sorunu bence sağlam bir 3 sayıcsı yok takımın iyi iyi üçlükçüsü 4 numarada oynayan W. McCarty!!e hal böyle olunca 3 sayı atmak için çok boş olmak gerekiyor.Ha birde ne kadar katılırsınız bilmem ama 2005 biraz posttan atılan şutların oyunu olmuş.içeri yüklenir gibi yapıp ani posttan atışlar çok iş yapıyor...
Biz arkadaşlarla sürekli oynuyoruz yukarda bahsetmiştim,bir arkadaş sürekli Torontoyu alıyor ve carter şov yapıyordu alan savunmasıyla ve sabit durma (zor ama) kasarak baya bi durdurabiliyorsun süper starları carterdada öyle oldu....
kolay gelsin...

[Bu mesaj Gaxx tarafından 23 Aralık 2004 19:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben zaten normal sezonda francis ile coşuyorum..aslında şöyle söyliyim francisi adam adama savunma baya zorluyor fakat screen yapılırsa önü boşalıyor dalıyor içeri smaç..diğer bir taktikalan savunması yapmak,yıldız smaçör yerine şutörlerine baskı yapmak..çünkü bu smaçörler 3lük çizgisinin gerisinden genelde iyi şut bulamıyorlar(bazıları tabi hem 3lük hem smaç)..yanlız eğer içerde yao ming gibi kelvin cato gibi dwight howard gibi sağlam bi 4 - 5 numara yoksa durdurmanız aşırı zor..crossoverları aşmış ve aşırı hızlı olduğu için tek çare alan savunması+blok..
bu arada sezonda francis gibi adamlarla içeri dalıp sonra topu dışarı çıkardığınızda iyi bir şıtörle çok sağlam 3lükler bulabilirsiniz. örneğin ben 2.sezonu bitirmek üzereyim orlando magicte..ilk sezonu şampiyon bitirdim fakat para olmadığı için elimden cuttino mobley ve grant hill gitti..bunun üzerine ilk 5e garrityi oturttum. sezonun ortalarına doğru kelvin catodan çok memnun olmama rağmen sözleşmesinin bitmnesine çok az süre kalması ve benim param olmaması nedeniyle m.okur ile trade ettim. açıkçası catodan sonra hiç memnu değilim okurdan..çünkü adam şutör gibi 3lük çizgisinin dşında duruyor genelde.neyse şu an ilk 5 te hedo ve garrity ile bol bol 3lük buluyorum.francis ile içeri yükleniorum,faul yaparlarsa zaten kaçmıyor.ilk sezon francis ile 140 serbest atış attım sadece son maçta 1 şut kaçırdım %99 ortalaması vardı.dwight howardı da 5 numaraya çektim..muhteşem oynuyor.inanılmaz bir oyuncu.eğer transfer yapacaksanız dwight howardı öneririm.[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu sezon geçen seneye göre düşüş var..şu an 18-6 durumunda..geçen sene sezon 25-4 ile bitmişti..Şu anki kadrom malesef çok yetersiz:

M.Okur


Dwight Howard


Hedo


Pat Garrity


Steve Francis


bakalım playofflara giricem gibi fakat orda ne yaparım belli olmaz..bu arada sezon arasında hedo 3lük kralı seçildi..zaten baya çalıştırdım 3lüğü 83 şu an.[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dün akşam misafirler gittikten sonra bende bir italyan ile oyandım. Arkadaş Kings ile benim Celtics(ne sahiplenirim ama) karşısına çıktı.

Son çeyreğe kadar önde girdim, ama lag nedeni ile serbest atış yapamadığımı fark edinice yugoslav faulleri ile durmadan beni çizgiye taşıdı. Maç 88-88 bitti, uzatma da aynı taktiği kullandı ve maçı 105-107'lik skorla kaybettim.

Nukem'e katılıyorum, lag çok etkin oluyor. Yediğim blokların bir çoğu bendeki yavaşlıktan kaynaklanıyor.

Yine de bu olumsuz şartlarda galibiyetli maçlarımda yok değil. Hadi gelinde artık lig yapalım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...