Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 # Pire itte, cep telefonu yiğitte bulunur. # Yiğidin cep telefonu meydandadır. # Alışmadık cepte telefon durmaz. # Anadan geçilir, cep telefonundan geçilmez. # Ey cep telefonlu Türk Gençliği... # Arsızın yüzüne tükürmüşler,"Kapsama alanı dışındayım"demiş. # İnsanı dert, cep telefonunu kart öldürür. # Bir cep telefonlu Türk dünyaya bedeldir. # At ölür meydan kalır, yiğit ölür cep telefonu kalır. # Boşboğazı cehenneme atmışlar,"cep telefonum nerede?"demiş. # Çingeneye beylik vermişler, önce cep telefonu almış. # Cep telefonlu çoban, yoksul beyden yeğdir. . # Denize düşen cep telefonuna sarılır. # Dilenciye cep telefonu vermişler, kartını beğenmemiş. # El elin eşeğini cep telefonuyla arar. # Erkeğin kalbine giden yol cep telefonundan geçer. # Haydan gelen cep telefonu faturasına gider. . # Ben sporcunun zeki, çevik, cep telefonlu ve ahlaklısını severim. # Ayranı yok içmeye, cep telefonu ile gider çeşmeye... # Görmemişin cep telefonu olmuş, tutmuş antenini koparmış. # Cep telefonuyla konuşana yılan bile dokunmaz. # Sakla kontörünü, gelir zamanı.. # Zorla telefon edilmez. # Ye cep telefonum ye... # Ummadığın cep telefonu baş yarar. # Panasonic G 600 ‘le yatan Ericsson 688 ’le kalkar. # Sora sora cep telefoncu bulunur.[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme...
Eray_GNR Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Boyle Alıntılarda Biz kaynak Gosteriyoduk ?[signature][hline]Ana Gißi Yar Olmaz Bagdat Gißi Diyar Olmaz Ama Bagdat Bombalanirr
Eray_GNR Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 http://www.komikim.com/komikyazioku.asp?fldAuto=980[signature][hline]Ana Gißi Yar Olmaz Bagdat Gißi Diyar Olmaz Ama Bagdat Bombalanirr
Mix Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 sorun bende mi bilmiyorum ama hiç birinde tebessüm bile etmedim[signature][hline]Hoşuna mı gitti?
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 bende bi eksik war diodum saol mix :) ps=rubbix.net ten alintidir [Bu mesaj Infarctus tarafından 01 Ocak 2005 13:20 tarihinde değiştirilmiştir]
UltraPsycho Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 pek gülemedim ben[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Member of AAL'05
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 internetle ilk tanıştığız zmanalarda bu geyikleri baya okumuştum artık sarmıyo benide[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 begenmedim açıkçası pek yaratıcı gelmedi..Ama genede verilen emege eyw....[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal.
Öne çıkan mesajlar